Header Ads

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06


Στον πρώτο Φιλικό αγώνα
Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2
Ο Προπονητής Πάνος Τζαναβάρας έβγαλε 
χρήσιμα συμπεράσματα…


 Το Σάββατο το απόγευμα ο Α.Σ. Κόρινθος 06 ξεκίνησε την αγωνιστική προετοιμασία του βάσει ενός προγράμματος αγώνων, που κατάρτισε ο Τεχνικός Ηγέτης Πάνος Τζαναβάρας, με στόχο την αξιολόγηση της αποδοτικότητας, την ομογενοποίηση, την εκμάθηση της υπό διαμόρφωση τακτικής των παικτών και το μοντάρισμα της βασικής ενδεκάδας, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΜΙΚΡΉΣ ΛΙΓΚΑΣ στη Γ΄ Εθνική τον Σεπτέμβριο μήνα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά εννέα αγώνες, πέντε εντός έδρας και τέσσερις εκτός έδρας, με αντίπαλες ομάδες μία της ΕΠΣ Κορινθίας και οκτώ από τις Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο αγώνας του Σαββάτου άρχισε με τον Ιωνικό, που θα παίζει στη Β΄ Εθνική κατηγορία με αποτέλεσμα ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – ΙΩΝΙΚΟΣ  0-2.
Οι δύο προπονητές Π.Τζαναβάρας για την Κόρινθο 06 και Δ. Αρναούτης για τον Ιωνικό έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Για την γηπεδούχο ήταν το πρώτο φιλικό και δυνατό τεστ κόντρα στους φιλοξενούμενους που θα αγωνίζονται στην Β' Εθνική. Όσον αφορά την ομάδα μας ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11αδες και στο β' ημίχρονο πραγματοποίησε τρεις αλλαγές ,για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους .Ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Πάρης Παλιάτσος, που τραυματίστηκε στην προπόνηση.  Καλά στοιχεία έδειξαν όλοι οι νεοαποκτηθέντες, οι οποίοι μαζί με τους παλιούς μέσα από τα φιλικά αυτά θα φτιάξουν την βασική ενδεκάδα.
Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45' με καταπληκτικό γκολ του Κρητικού, όταν μετά από πίεση και αλλεπάλληλες αποκρούσεις της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή έγινε κάτοχος στη γραμμή του κόρνερ και με ασύλληπτο γυριστό σουτ η μπάλα βρήκε το κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε στα δίκτυα του Αθανασόπουλου. Και ενώ οι δύο ομάδες έκαναν παιχνίδι του κέντρου με εναλλασσόμενες φάσεις, στο 80' ο Καρυτινός έγραψε με κεφαλιά το 2-0. Στα αξιοσημείωτα η προσέλευση 450 και πλέον ίσως θεατών, γύρω στους 200 από την Νίκαια για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.
Η αίσθηση, που έδωσαν και οι δυο ομάδες της Κορίνθου ήταν ότι ακόμη και παλαιοί παίκτες που είχαν επιθετική δυνατότητα και παρελθόν  απέφευγαν να κάνουν σουτ κατά της αντίπαλης εστίας ή προσπαθούσαν να εισβάλλουν στην περιοχή όπου συναντούσαν σθεναρή αμυντική γραμμή. Έλλειπαν οι επιθετικές εκλάμψεις, τις οποίες είναι βέβαιο πως θα τις διορθώσει ο προπονητής μοντάροντας τη βασική ομάδα. Μετά από 2-3 αγώνες ελπίδα όλων των φιλάθλων είναι να δουν τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, σαν σύνολο, να ξετυλίγεται ποιοτικά και αποδοτικά μέσα σε σκληρές αναμετρήσεις…
Η ΔΙΑΙΤΗΣΪΑ άψογη με ΔΙΑΤΗΤΗ τον Θ. Ρούσσο.
ΒΟΗΘΟΙ :Θεοδωρόπουλος -Κλεπετσάνης. 
Α.Σ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 (Α'Ημίχρονο ). Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Τσάκα, Τριμπόνιας, Ναουμίδης, Δημητρίου, Κάπλατζης, Χατζησοφρωνίου, Γεωργίου, Ράπτης, Χουσελάς. Β'ΗΜΊΧΡΟΝΟ :Σκούρτης, Μαγγίνας, Φίλης, Τσατσόπουλος, Γκουριώτης, Θέρμος, Σπέτσι, Κουϊνελης, Βαρδάκας, Παπανικολάου, Καντιλιεράκης, Γκουριώτης Δ.
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Κουρεπίνης, Μηλιώτης, Τσιριγώτης, Μανωλάς, Τιέντσου, Γκουτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Ντάγκρας, Καλογερής, Παπουτσογιαννόπουλος. Έπαιξαν και οι :Γκούφας, Μουστάκης, Μακρίδης, Πογοτσιάν, Καρέλλης, Πατσατζόγλου, Καρυτινός, Μιχαλάκος, Μάναλης, Μπαρέτας, Φυλακτός. 

Ο 2ος Φιλικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 στο ΔΑΚ Κορίνθου μεταξύ ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ματαιώθηκε από τον φιλοξενούμενο για δικούς του λόγους.
Ο επόμενος φιλικός αγώνας θα γίνει εκτός έδρας στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο την Κυριακή 18 Αυγούστου ώρα 6 μ.μ.

Γράφουν οι Βασίλης Δελής – Βαγγέλης Κόκκινος (Από τη Φωνή της Κορινθίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια