Header Ads


ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ»…


ΚΑΘΑΡΑ Και ξάστερα…
Το «Καθαρά και ξάστερα του Χαρδαβέλλα!...

Διαβάζω τον διάσημο Δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα στο in.gr με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο μας τσίρκο» και …
« Ετσι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε το μεγάλο μας τσίρκο με τους Πετσίτηδες, τους σκαφάτους, τους Καρανίκες και τα σαλιαρίσματα της Μεγαλοοικονόμου στον Μεγάλο Ηγέτη, τον Αλέξη. 1 Ιουλίου 2019, 19:26  «Περάστε κόσμε, να θαυμάσετε τον Τέρενς Κουίκ με σηκωμένη τη γροθιά του να τραγουδάει αντάρτικα του ΕΛΑΣ και το «Bella Ciao».
Ελάτε να θαυμάσετε την Ελενα Κουντουρά να πετάει περιφρονητικά το βασιλικό στέμμα στα σκουπίδια και να φοράει ένα κόκκινο καπέλο με το σφυροδρέπανο. Τρέξτε να δείτε τον Αλέξη Γεωργούλη να ανεβαίνει χοροπηδώντας από τη χαρά του τα σκαλιά της Ευρωβουλής, τραβώντας selfie για να στείλει μετά τις φωτογραφίες του με αφιέρωση στις θαυμάστριές του… Εδώ θα δείτε και τον μοχθηρό Ρασπούτιν σε νέες περιπέτειες. Τον Ζουράρι με τα μέζεά του. Και βέβαια σας περιμένει το «Los Pasokos Exterminators» με το ακροβατικό team Τζουμάκας – Ραγκούσης – Ξενογιαννακοπούλου – Τόλκα – Μωραΐτη σε κωλοτούμπες και αιωρήσεις που κόβουν την ανάσα.
Περάστε κόσμε, το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε και σας περιμένει». Θα μπορούσε να είναι και μια δροσερή καλοκαιρινή επιθεώρηση με τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο. Αλλά είναι η θλιβερή πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που πίστεψε ότι έτσι θα διαλύσει το Κίνημα Αλλαγής και θα κερδίσει με ρετάλια από το πράσινο πανέρι και διάφορους αριβίστες, σουλατσαδόρους και «πεταλούδες» της πολιτικής τον κεντροαριστερό χώρο (τρομάρα τους). Το μόνο που κατάφεραν όμως είναι να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί υπάρχουν ακόμα κάποιοι ιδεολόγοι, ρομαντικοί και καθαροί αριστεροί, που δεν αντέχουν «καραδεξιούς» μέσα στα κομματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.Ετσι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε το μεγάλο μας τσίρκο με τους Πετσίτηδες, τους σκαφάτους, τους Καρανίκες και τα σαλιαρίσματα της Μεγαλοοικονόμου στον Μεγάλο Ηγέτη, τον Αλέξη.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα για τα «επίχειρα», που έλεγε και ο αξέχαστος Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Πόσο θα πληρώσει, όμως, αυτή την «πολιτική της αρπαχτής» ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο απασχολεί τον σκεπτόμενο πολίτη. Γιατί η ζημιά που έκανε αυτή η στρατιά των καρεκλολάγνων του ΣΥΡΙΖΑ είναι απείρως μεγαλύτερη από τη μουντζούρα που προξένησαν στην Αριστερά. Το χειρότερο από όλα είναι ότι εξευτελίζοντας την εικόνα του πολιτικού διώξανε από την πολιτική δράση τις κομματικές και φοιτητικές οργανώσεις, τη συμμετοχή στα κοινά, τους περισσότερους νέους ανθρώπους, που η αποχή τους στις ευρωεκλογές άγγιξε το τερατώδες 60%.
Και αυτό είναι το χειρότερο για μια χώρα. Αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε μια ακόμα πληγή στην ελληνική κοινωνία…

ΚΑΥΤΑ Ερωτήματα…
«Λιβανοποιούν την Ελλάδα» και τους ανεχόμαστε;…
Είχα διαβάσει  πριν τρία χρόνια ένα μανιφέστο του δικού μας ¨Επιτρόπου¨, Αρμόδιου για τη Μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, που  ανέφερε πως ανατρέπεται η ισχύουσα Μεταναστευτική Πολιτική της Ε.Ε., η οποία προβλέπει τη σταδιακή αναλογική κατανομή των Λαθρομεταναστών, που μας στέλνει η Τουρκία, στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε. Θα πάρει τέλος, λοιπόν, η αποσυμφόρηση της  ¨Αποθήκης Ψυχών¨ στην Ελλάδα, που μας φορτώνουν οι εχθροί μας. Το έχουμε δει το έργο και το έχουμε ψάξει, αλλά που να βάλεις μυαλό στα μίσθαρνα όργανα, που παριστάνουν τους φιλεύσπλαχνους και φιλόξενους Έλληνες σε όλον αυτόν τον εσμό των Μουσουλμάνων; Ο  αφοπλισμός  και  η  αποστρατικοποίηση  της  Ελλάδος  είναι  το  ζητούμενο και  γίνεται  συστηματικά  με μεθοδεύσεις  χρόνων από τους ολετήρες του Ελληνικού Κράτους. Ενώ  αντιλαμβανόμαστε την  ύπαρξη  ορισμένων  σοβαρών  εθνικών  προβλημάτων , είτε  δεν  λαμβάνουμε  καμιά  απόφαση  αποτροπής  του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά  αναποτελεσματικά  μέτρα , που στερούν  από  την  πατρίδα  μας  σημεία  υποστήριξης  σε  περίπτωση  πολεμικής  κρίσης.
Είναι γνωστές οι λεγόμενες, κατ επίφαση Παραλείψεις,  που  υποτίθεται  ότι  έγιναν  από  αμέλεια , που  δημιούργησαν  όμως  δυσμενή  εθνικά  τετελεσμένα  και  παραχωρήσεις  εθνικής  κυριαρχίας,  χωρίς  να  γίνεται  άμεσα  αντιληπτό,  μπροστά στα μάτια ενός αποχαυνωμένου Λαού, που τον έχουν εξουδετερώσει τα δουλικά  ΜΜΕ. Έτσι  έχουμε  αποφάσεις  και  μέτρα  που  λαμβάνονται  με  τρομερή αναίδεια  προς  τους  κανόνες  στρατηγικής  και  στρατιωτικής  ασφάλειας. Εάν  δε  κάποια  στιγμή  βρεις  υπευθύνους  για να τους  ζητήσεις  ευθύνες , θα  συσκοτίσουν το θέμα, όπως στη βουλή για την πώληση στη Σ. Αραβία ή θα αποκρυβεί το πόρισμα κάποιας ΕΔΕ, όπως συνέβη με τα Ίμια και το Σινούκ στο Άγιον Όρος. Μόνο  που τότε  θα είναι  πολύ  αργά  γιατί το  κακό  θα  έχει  γίνει. Έχουμε  όμως  και την  έλλειψη  αποφάσεων και μέτρων για την χώρα.
Επί 25  χρόνια  το  πρόβλημα  της  λαθρομετανάστευσης  και  τον « τυχαίο »  εποικισμό  της  Ελλάδος  από  μουσουλμανικούς  πληθυσμούς ήταν γνωστό και  δεν  παίρναμε  κανένα  σοβαρό  μέτρο  αποτροπής. Κάτι πήγε να γίνει, αλλά ήλθε ο «Σωτήρας» Τσίπρας, που γκρέμισε τον φράκτη του Έβρου και μετέτρεψε το Αιγαίο σε σουρωτήρι. Αντί αποτροπής και Απέλασης τους  καλωσορίζουμε  και  τους  δίνουμε  και  Ελληνική  ιθαγένεια !  Κάποιοι  επιδιώκουν  να  τους  δώσουμε  και  δικαίωμα  ψήφου  χωρίς  καν  να  έχουν  ενσωματωθεί  στοιχειωδώς  με  την  Ελληνική  νοοτροπία  και  πολιτισμό.  Χωρίς  να  έχουν  αποκτήσει  Ελληνική  εθνική  συνείδηση , όπως  επιβάλλει το Σύνταγμα.  «Λιβανοποιούν την Ελλάδα» και τους ανεχόμαστε;…


Δεν υπάρχουν σχόλια