Header Ads

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΣΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ


ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΕ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ


     Ο Κώστας Μανωλάς έφυγε από τη Νάξο, όπου έκανε διακοπές, πήρε το πρώτο αεροπλάνο από τη Μύκονο με προορι­σμό το Μιλάνο, τοποθεσία την οποία είχε ορίσει ο κορυφαίος ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τη Ρόμα στη Νάπολι, και έγινε τυπικά παίχτης των Παρτενοπέι για την επόμενη πενταετία
     Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα λαμβάνει 5.000.000 ευρώ ετησίως στην ομάδα του ιταλικού Νότου, κάτι που ση­μαίνει πως εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο του μαζί της θα γίνει πλουσιότερος κατά 25.000.000 ευρώ.
     Τρεις μέρες κράτησαν οι σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ διοικήσεων Ρόμα και Νάπολι. Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή στο ποσό που απαιτούσε η Ρόμα για να τον παραχωρήσει (36 εκατ. ευρώ ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του). Οι Τζιαλορόσι δέχθηκαν τον Αμαντού Ντιαβαρά ως αντάλλαγμα στον Μανωλά και ο 21χρονος αμυντικός χαφ από τη Γουινέα θα ανηφορίσει από τη Νάπολη για την ιταλική πρωτεύουσα. 
     Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα λάβει και μπόνους  υπογραφής 2.700.000 ευρώ από τη Νάπολι, για να αποτελέσει τον παρτενέρ του συνομη­λίκου του και εκ των κορυφαίων σέντερ μπακ, Σενεγαλέζου Καλιντού Κουλιμπαλΐ, στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Η Ρόμα αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό βίντεο τον Μανωλά, συγκεντρώνοντας τις πιο χιουμοριστικές στιγμές από «ς προπονήσεις κατά την πενταετία που φόρεσε τη φανέλα της.
Πηγή:»δ»

Δεν υπάρχουν σχόλια