Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Λίγες σκέψεις για τις επικίνδυνες εθνικά κινήσεις του καταρρέοντος καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ


    Λίγες σκέψεις για τις επικίνδυνες εθνικά κινήσεις του καταρρέοντος καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρεί με τακτικές υποχωρήσεις τύπου Πρεσπών, που τις παρουσιάζει ως κορυφαία επιτυχία, παρακλητικές υπερατλαντικές επισκέψεις υπουργών και αδύναμες διαπραγματεύσεις με έναν επιθετικό γείτονα, να διατηρηθεί σε τροχιά υπολογήσιμου πολιτικού παράγοντα με πλάτες των επικυρίαρχων που δήθεν πολεμά...!!!
    Το κράτος καθίσταται τέτοιο όταν είναι ΚΡΑΤΑΙΟ, μια πολιτεία είναι τέτοια όταν την συναποτελούν ως μέτοχοί της, κυρίαρχοι κι υπεύθυνοι πολίτες, ενώ τέλος η εκτελεστική εξουσία, ήτοι η κυβέρνηση ονομάζεται έτσι ως εκτελούσα το λειτούργημα διοίκησης της πολιτείας κατ' εντολή των πολιτών της!!!  Οι προϋποθέσεις λείπουν στο πολιτικό καθεστώς που αντί να υπηρετεί εκτελεί και πλήττει την Ελλάδα τα 200 χρόνια υποτιθέμενου ελεύθερου βίου της.
     Η Ανάσταση κάθε ατομικής και συλλογικής οντότητας είναι ο μονόδρομος επιβίωσης με όρους αυτογνωσίας, αυτοπραγμάτωσης κι ευημερίας. Η απάθεια των κτητόρων της πολιτείας κι η αγοραία διάθεση των κυβερνόντων να ξεπουλήσουν τα πρωτοτόκια τους αντί πινακίου φακής έναντι των απειλών και πιέσεων των ισχυρών, οδηγεί σε μία πρωτόγνωρη εθνική κρίση, που έχουν το θράσος οι εθελόδουλοι εχθροί της εθνικής κυριαρχίας, να μας την μεταμφιέζουν ως δήθεν το απαύγασμα της προοδευτικής τους παράκρουσης...
Η προδοσία κι η αδυναμία, ως δήθεν εθνικό έργο και ικανότητα!
Στώμεν Καλώς, άλλως αποθανούμεν αισχρώς!!!

Ένας ακόμη αδελφός, την οικογένειας των Ειδικών Δυνάμεων των Ελλήνων, 

ο Βατραχάνθρωπος Μηνάς Καμαράτος, αναχώρησε για τους ουράνιους λειμώνες... 


     Ένας ακόμη αδελφός, την οικογένειας των Ειδικών Δυνάμεων των Ελλήνων, ο Βατραχάνθρωπος Μηνάς Καμαράτος, αναχώρησε για τους ουράνιους λειμώνες ανήμερα του ετήσιου μνημόσυνου των Δυνάμεων Καταδρομών στο Καβούρι!  Μια στιγμιαία απροσεξία ενός άλλου οδηγού μοτισυκλέτας έκοψε το νήμα της ζωής του! 
    Καλό ταξίδι αδελφέ! Το μήνυμα είναι για τους ζωντανούς... Δώστε αξία σε κάθε στιγμή, γιατί ουδείς γνωρίζει τη διάρκεια του ταξιδιού με την γήινη ΑΡΓΩ! Προσέξτε κάθε πράξη, κάθε σκέψη, κάθε λόγο, κάθε αμελή ή δόλια συμπεριφορά, γιατί από αυτές διαμορφώνεται η Ζωή, ως σύνολο, επηρεάζοντας εμάς αλλά και πολλούς άλλους γύρω μας. 
    Ας φροντίσουμε με υπευθυνότητα τους πολύτιμους εαυτούς μας και κάθε συνάνθρωπό μας, που έρχεται στο δρόμο μας, πάντα για κάποιο Λόγο!


Δεν υπάρχουν σχόλια