Header Ads

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑΤου Στέλιου Μάρκελλου



Ο Στέλιος Μάρκελλος γεννήθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, χωριό της ορεινής ανατολικής Κορινθίας το έτος 1960 από αγρότες γονείς.
Τα γυμνασιακά του χρόνια τα τελείωσε στο Α΄εξατάξιο Γυμνάσιο αρρένων Κορίνθου.
Ετος 1981 : Φοιτητής Παντείου σχολής. Πολιτικές και διεθνείς σπουδές.
Ετος 1985 : Φοιτητής Νομικής σχολής.
Ετος 1987 : Μεταπτυχιακές σπουδές MASTER  στην πολιτική διάσταση της Ευρωπαικής Ενώσεως στην Ελβετία και στο Βέλγιο(U.L.B.Βρυξέλλες).
Ετος 1988 : Στρατωτική θητεία στην αεροπορία, ως διερμηνέας γαλλικής γλώσσας στην εκμάθηση απ΄τους έλληνες τεχνικούς των MIRRAGE2000 (αγορά του αιώνα).
Ετος 1989 : Ενας απ΄τους εκπροσώπους της ελληνικής φοιτητικής νεολαίας στο Α΄ Συνέδριο των Φοιτητικών Νεολαιών των Κρατών Μελών της Ευρωπαικής Ενώσεως στο Παρίσι, με  αντικείμενο  την ένωση των δύο Γερμανιών και τις πολυεπίπεδες συνέπειες στην ευρωπαική οικογένεια,  με την προεδρια  της τότε Πρωθυπουργού της Γαλλίας Εντίθ Κρεσσόν,  και με ολοκλήρωση των εργασιών  στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.
Ετος 1990 : Εγγρaφή στον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου και άσκηση μαχόμενης δικηγορίας.
Ετος 2009 : Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με την Νέα Δημοκρατία. Ερχεται πρώτος επιλαχών με 12.000 χιλ. ψήφους. Έκτοτε δεν έχει ξανα θέσει υποψηφιότητα. Ασχολείται αποκλειστικά με την μαχόμενη δικηγορία.
Ο Στέλιος Μάρκελλος είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Μεταξά του Νικ. απ΄την Λυκοποριά της δυτικής Κορινθίας. Είναι μαζί από 20 χρονών. Έχουν ένα αγοράκι, τον Τάσο,  μαθητή ΣΤ’ Δημοτικού.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΡΙΝΘΙΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΜΟ !

Κόντρα, ε ν ά ν τ ι α ! σένα κατεστημένο, αποδεδειγμένα ΑΝΑΞΙΟ/ΚΡΑΤΙΚΟ, για τον κάθε αδύναμο, για τον κάθε φτωχό ! Δεν θα γονατίσουμε ! Δεν θα λυγίσουμε ! Δεν θα καμφθούμε, ούτε στον άλλο κόσμο, μα ούτε και σαυτό !
ΚΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ! Εναντίον όλων αυτών, που χρεοκόπησαν τη χώρα μας ! Που εξαθλίωσαν το λαό μας ! Που δεν λογοδότησαν σε κανέναν ! Που δεν άνοιξε η μύτη κανενός απαυτούς ! Και που μας κουνούν και το δάχτυλό τους ακόμα !!!
Και που ΤΟΛΜΟΥΝ ! να μας ΞΑΝΑ / ΖΗΤΟΥΝ ! την ψήφο μας ! Θα τους αφήσουμε άραγε ανενόχλητους ; Ασύδοτους ; Ανέλεγκτους ; Ατιμώρητους ;
Αγαπητέ κορίνθιε συμ πολίτη, ένας χρόνος ολόκληρος πέρασε, από την υπογραφή της προδοσίας των Πρεσπών ! 
Ένας χρόνος πέρασε από την υπογραφή της Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία έλαβε χώρα έξω από το χωριό Ψαράδες !
Εκεί που ο Ζαχαριάδης έβγαλε ομιλία ενώπιον των Σκοπιανών, οι οποίοι από τότε ! εποφθαλμιούσαν την Μακεδονία μας !
Και που συνέβαλαν στο αιματοκύλισμα της Πατρίδας μας, κατά τη διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου.
Με αυτήν την Συμφωνία, η Ελλάδα αποδέχτηκε, ότι τα Σκόπια θα χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονία» στο όνομά τους και ταυτόχρονα τους αναγνώρισε εθνικότητα και γλώσσα «μακεδονική». Ένα αξιοσημείωτο περί της ημέρας της υπογραφής είναι ότι η κυβέρνηση των ανθελλήνων εισέπραξε το χειροκρότημα των ξένων αξιωματούχων, την ίδια ώρα που οι Έλληνες χτυπιόντουσαν από τα ΜΑΤ !
Η Συμφωνία αυτή, λίγο καιρό μετά, πέρασε από την Βουλή των Ελλήνων, με την αγαστή συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας !
Η Ν.Δ., στην πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή αντέδρασε με τρόπο που προκάλεσε τα φρενήρη χειροκροτήματα των συριζαίων.
Στην δε πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν οι Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής, απάντησΕ με σιωπή.
Ακόμα χειρότερα, η Νέα Δημοκρατία καπηλεύτηκε την ψήφο των Ελλήνων που αντέδρασαν απέναντι στην επαίσχυντη αυτή συμφωνία !
Ενώ, την ίδια ώρα, διατρανώνει σε όλους τους τόνους, ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών.
Επιπλέον, αυτού την ίδια ώρα που το Διεθνές Δίκαιο βρίθει επιχειρημάτων για την κατάργηση αυτής της Συμφωνίας,
Ενώ η ΝΔ βάζει τους καθηγητάδες της να λένε ότι δεν γίνεται να καταργηθεί.
Ένας χρόνος από την Συμφωνία των Πρεσπών ΛΟΙΠΟΝ !
Για εμάς ΟΜΩΣ, όσα χρόνια κι αν περάσουνε, δεν υπάρχει κανένα κράτος που να έχει στο όνομά του τον όρο «Μακεδονία». 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !



Δεν υπάρχουν σχόλια