Header Ads

UNICS LEGAL SERVICES / Άλμπουμ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook




Από την κοινή εκστρατεία Κοινωνικής Αποστολής
Στα Ακριτικά νησιά Αστυπάλαια και Κάλυμνο

Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε μια νέα Ανάρτηση

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα, 14/4/2019, η τελική φάση του διάπλου του Αιγαίου, με τις δράσεις μας στο Καστελόριζο . Περάσαμε από το νησί της Ρω και τη Στρογγύλη, ενώ στη Μεγίστη έλαβαν χώρα πλήθος εθελοντικών δραστηριοτήτων. Διατροφικά μαθήματα του Σεφ Γιάννη Αποστολάκη, εγκαίνια της πρώτης παιδικής χαράς του νησιού, δωρεά της οικογένειας Κωνσταντίνου Μαρτίνου, εγκαίνια του αθλητικού χώρου της Δύναμης Άμυνας Νήσου και της δεύτερης παιδικής χαράς, με αποκορύφωμα τη φαντασμαγορική συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και του Γιάννη Μαθέ. Οι δράσεις αφύπνισης και εθνικής συνένωσης περιέλαβαν ένα πρώτο υποβρύχιο καθαρισμό του λιμανιού, δεύτερο καθαρισμό στο Μανδράκι από το Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων και ένα εντατικό πρόγραμμα ποικίλου εθελοντισμού επί 3 ημέρες, που απέδειξε ότι ο Ελληνισμός ενωμένος κάνει θαύματα .
Με άγριες καιρικές συνθήκες, αλλά με ηθικό στα ύψη ξεκίνησε από τις 5/4/2019 ο μεγάλος διάπλους της AXION HELLAS προς τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, με πρώτο προορισμό την Αστυπάλαια! Η συγκεκριμένη δράση είναι μία από τις μεγαλύτερες και πλούσιες δράσεις μας τόσο σε δυναμικό εθελοντών όσο και δραστηριοτήτων και συνεργατών. Με στόχο πάντα την προσφορά στο συνάνθρωπο μας και σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Μαρίαννας Β. Βαρδινογιάννη», το «Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων», το «Robert F. Kennedy Human Rights Foundation», το «Μαζί για το Παιδί», τη «WWF», την «Ολυμπιακή Εκεχειρία», το «Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών», τη «Helmepa», το «Όραμα Ελπίδας», τη «DELOITTE», τη «Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», την «Ελληνική Αστυνομία», τη «MOPTIL», την «PROLEPSIS», το «IST College», το θέατρο «ΤΟΠΙ», το θέατρο «Playback Nuevo», το Σεφ Γιάννη Αποστολάκη, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το «Σπίτι του Μάνα» οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε μια δυναμική ατζέντα με πολλές δραστηριότητες, πολιτιστικές ομιλίες και ιατρικές εξετάσεις.
Με το Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων κάναμε ήδη δύο πολύωρους υποβρυχίους καθαρισμούς στα λιμάνια της Μαλτεζάνας και του Αγ. Ανδρέα στην Αστυπάλαια και το δεύτερο Σαββατοκύριακο αντίστοιχες δράσεις στο Καστελόριζο.
Ακολουθείστε το ταξίδι μας και μεταδώστε και ενισχύστε το θετικό μήνυμα !



 Εσείς, Σίσσυ Κατσούδα, Εύη Κοκκίνου και 97 ακόμη...

τασος πρανταλος : ΜΠΡΑΒΩ ΡΕ ΚΟΥΑΞ-ΚΟΥΑΞ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΕΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΡΗΤΗΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ ΜΗ ΝΩΜIΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΜΟΝΟΙ ΑΞΙΟΙ!...

(Και συνεχίζονται δεκάδες σχόλια)

Δεν υπάρχουν σχόλια