Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Ξυλόκαστρο: Σύλληψη 62χρονου για κλοπή μοτοσικλέτας


korinthosTV 

Συνελήφθη, στις 20.4.2019 το από­γευμα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, α­πό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ένας (1) 62χρονος ημεδαπός, γιατί (19.4.2019) το πρωί, αφαίρεσε δίκυ­κλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτή­τη της.


Kόρινθος: Συνελήφθη 55χρονος με ποσότητα ηρωίνης

korinthosTV 

Συνελήφθη, χθες (20.4.2019) το α­πόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, α­πό αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυ­κλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μι­κροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατα­σχέθηκε. 
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Α­σφαλείας Κορίνθου.



ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: 18χρονος διαρρήκτης…

«Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυ­νομική έρευνα του Αστυνομικού Τμή­ματος Βέλου- Βόχας, μία περίπτωση κλοπής σε οικία, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 31.12.2018 έως την 2.1.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας. Για την υπό­θεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου, για κλοπή», αναφέρεται από την αστυνομία.



ΚΙΑΤΟ: Βρήκαν τον κλέφτη σπιτιού

«Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυ­νομική έρευνα του Αστυνομικού Τμή­ματος Σικυωνίων, μία περίπτωση κλο­πής σε οικία γυναίκας, που είχε γίνει την Τρίτη το πρωί, σε τοπική κοινότη­τα του Δήμου Σικυωνίων. Για την υπό­θεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου, για κλοπή», αναφέρεται από την αστυνομία.


ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Συνελήφθη με δύο τσιγαριλίκια…

“Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ξυλόκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκά­στρου- Ευρωστίνης, 35χρονος, γιατί κατείχε δύο τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν”, αναφέρεται α­πό την αστυνομία.


ΚΙΑΤΟ: Βρήκαν τον κλέφτη σπιτιού στο Α. Διμηνιό – Ο δράστης είναι αθίγγανος

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr εξιχνιάστηκε, ύστε­ρα από αστυνομική έρευνα του Αστυ­νομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία περί­πτωση κλοπής σε οικία γυναίκας, που είχε γίνει την 27/31.10.2018, στην το­πική κοινότητα του Α. Διμηνιού του δή­μου Σικυωνίων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ε­νός 35χρονου αθίγγανου, για κλοπή

Δεν υπάρχουν σχόλια