Header Ads

Βασίλης Νανόπουλος : Η «Πολιτική αλητεία» σε βάρος μου έδειξε το ήθος που θέλουν να φέρουν στο Δήμο! - Συγκινητική υποδοχή στα Αθίκια μετά την επίθεση λάσπης / «Από εδώ θα γιορτάσουμε την μεγάλη εκλογική μας νίκη»




Κατακεραύνωσε τους ενορχηστρωτές της «πολιτικής αλητείας» όπως την χαρακτήρισε σε βάρος του, την Πέμπτη 16.5.19 το βράδυ από τα Αθίκια ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλο μιλώντας για «Κασσάνδρες» που επιδιώκουν καιρό τώρα την εξόντωσή του και αποκαλύπτοντας στους πολίτες το «νέο ήθος» που θέλουν να φέρουν στο δήμο Κορινθίων με αυτές τις πρακτικές.
Έχοντας στο πλευρό του τον Αλέξανδρο Γκουργιώτη, τον υποψήφιο που τα ίδια κέντρα έλεγαν πως δεν θα είναι υποψήφιος και ενθυμούμενος το Θανάση Κόλλια, τον άνθρωπο που πάλεψε και εργάστηκε μαζί του στις προηγούμενες εκλογές για τη νίκη και την ευημερία των Αθικίων και πλέον δεν είναι εν ζωή, επιτέθηκε στις Κασσάνδρες αυτές, βγαίνοντας από την πεποίθησή του να μην ασχολείται, να μην οξύνει και να μην αντιπαρατίθεται ανούσια, αφού το μέγεθος της πολιτικής αλητείας ξεπέρασε τα όρια, προαναγγέλλοντας παράλληλα μια μεγάλη εκλογική νίκη που πιστοποιήθηκε στα Αθίκια!
«Εδώ θα γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη στις δημοτικές εκλογές! Από εδώ θα ξεκινήσουμε την Αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος Κορινθίων!
Γιατί κάθε φορά που έρχομαι στα Αθίκια, αισθάνομαι μια ιερή συγκίνηση… Γιατί από εδώ, πριν από 4 χρόνια ξεκινήσαμε με τον Θανάση τον Κόλλια ο οποίος μας βλέπει από εκεί πάνω τώρα, ένα καλός φίλο που αγαπούσε με πάθος το χωριό του , που είχε ιδέες, που εργάστηκε για να νικήσουμε στις εκλογές και ήταν πάντα μαζί μας μέχρι το τέλος.
Από εδώ σήμερα διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι ο Αλέξανδρος Γκουργιώτης δεν θα είναι μαζί μας αλλά με άλλο συνδυασμό, ο Αλέξανδρος είναι δίπλα μας και αυτές τις Κασσάνδρες που τόσα έχουν πει το τελευταίο διάστημα, θέλω να τις θίξω για πρώτη φορά και για τελευταία ίσως…
Γιατί διέπραξαν πολιτική αλητεία. Χθες βράδυ συντονισμένα, κάποιο Blog διέδωσε συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος μου για λίγο, τα απέσυρε μετά απο λίγο ξέροντας τις επιπτώσεις με τις ποινικές ευθύνες που συνοδεύουν αυτά.
Κάποιοι εδώ στην Κόρινθο το είχαν μεθοδεύσει, είχαν ετοιμάσει ακόμα και προκηρύξεις που έριξαν στην πόλη… και ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ κάποιοι υποψήφιοι άλλου συνδυασμού να διασπείρουν αυτές τις ψευδείς εις βάρος μου συκοφαντίες! Και δεν τους τιμά αυτό!
Δείχνει ένα ήθος πρωτόγνωρο! Αυτή είναι η εξέλιξη που θέλουν να φέρουν στο δήμο Κορινθίων; Είναι ντροπή τους! Και να τους το πείτε όταν έρθουν εδώ να σας μιλήσουν!»
Εγώ και οι άνθρωποι που με πλαισιώνουν δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Το έχω πει από την αρχή, εμείς είμαστε με το φως και όχι με το σκοτάδι. Κι αυτούς που στο σκοτάδι αυτά απεργάζονται, ίντριγκες, μεθοδεύσεις, ψέματα συκοφαντίες, ο κόσμος τους γνωρίζει και τους απορρίπτει!
Και δίνει σ εμάς μεγάλα ποσοστά και πλειοψηφία στις εκλογές και αυτό είναι που τους καίει, αυτό τους ενοχλεί!
Ξέρουν ότι ο Νανόπουλος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος! Το λέτε και εσείς σήμερα με την παρουσία σας εδώ σήμερα! Δίνετε το παράδειγμα και τους βάζετε όλους στην θέση τους
Ο δήμος και όσοι τον εκπροσωπούν και όσοι θέλουν να το κάνουν πρέπει να έχουν ήθος, σωστό ύφος να δίνουν το παράδειγμα και όχι να έχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση, δεν επιτρέπεται να συκοφαντούν έστω και να βλέπουν τα ποσοστά τους χαμηλά.
Ο δήμος κορινθίων αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Και αυτό το καλύτερο μέλλον το εγγυάται ο ομιλών! Το εγγυάται η Συμμαχία Πολιτών! Εμείς αφού κάνουμε έναν αγώνα που είμαστε περήφανοι οι άλλοι πρέπει να ντρέπονται! Όσοι χθες διένειμαν προκηρύξεις και ψευδείς το διαδίκτυο πρέπει να ντρέπονται! Είμαστε εδώ με προτάσεις με θέσεις, θα εξασφαλίσουμε ένα δήμο για όλους» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος.
Τα Αθίκια ήταν ο πρώτος σταθμός του Υποψηφίου Δημάρχου μετά την επίθεση λάσπης που δέχτηκε από κέντρα τα οποία έχουν πλέον κατανοήσει πως αποτελούν παρελθόν και όχι το αύριο του Δήμου Κορινθίων.
Η υποδοχή υπήρξε συγκινητική! Η πεποίθηση μια, το ήθος και η καθαρότητα του Βασίλη Νανόπουλου είναι αδιαμφισβήτητα!
Το έδειξαν οι θερμές χειραψίες, οι αγκαλιές, τα λόγια υποστήριξης, οι ελπίδες που οι Αθικιώτες εναπόθεσαν στον ίδιο και τους υποψηφίους της Συμμαχίας Πολιτών προκειμένου η οπισθοδρόμηση να σταματήσει.
Το έδειξε η προσφώνηση με την οποίαν οι Αθικώτες τον υποδέχτηκαν, την λέξη «Άρχοντα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια