Header Ads

Οι Θέσεις της Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Αθηνάς Κόρκα στη Συνάντηση γνωριμίας με γυναίκες της Κορινθίας, μετά από επιθυμία του Π.Νίκα...


Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης κυρίως για κοινωνικά ζητήματα με τις Κορίνθιες με γυναίκες πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο μετά από επιθυμία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο». Η πρώην βουλευτής και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Κόρκα, αφού ανέφερε συνοπτικά το βιογραφικό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη, δήλωσε:
«Εμπιστευόμαστε τον έμπειρο και επιτυχημένο αυτοδιοικητικό Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, που διαχειρίζεται τα κοινά με ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα, ικανότητα, αλλά και με μεγάλη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα, που αφορούν κυρίως εμάς τις γυναίκες, την οποία έχει αποδείξει έμπρακτα, ως εκλεκτός του μεγάλου Δήμου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.. Συστρατευόμαστε μαζί του στον εκλογικό αγώνα της 26ης Μαίου, καθότι αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κορινθίας.”
Οι γυναίκες σαν στυλοβάτες της οικογένειας και της παρουσίας μας σε όλους τους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού βίου της χώρας, μάχονται καθημερινά, προσπαθώντας μέσα στην οικονομική κρίση, την κρίση αξιών, την ανασφάλεια, που νοιώθουν οι πολίτες, την ελλειμματική μόρφωση των παιδιών τους, αλλά πρωτίστως την Ανεργία, που μαστίζει τα νιάτα της Ελλάδας δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απούσες σε αυτή τη μάχη των Αυτοδιοικητικών εκλογών, που σηματοδοτεί το μέλλον της Περιφέρειας και του Νομού μας.
Ως πρόεδρος της επιτροπής ισότητας και νεολαίας της Βουλής, κατά το παρελθόν, είχα ασχοληθεί εντατικά στα καθήκοντά μου και προσπαθούσα να εντοπίσω την αγωνία των νέων γυναικών και των μανάδων για το μέλλον των παιδιών τους, για την απασχόληση, των ατόμων 3ης ηλικίας, την ανάγκη για καταπολέμηση της οικογενειακής βίας, την ανάγκη για δημιουργία κέντρων περίθαλψης, την αγωνία και την καθημερινή προσπάθεια των μανάδων με παιδιά ΑμΕΑ, για δημιουργία κέντρων απασχόλησης και δημιουργικότητας των παιδιών. Σας αναφέρω ότι είχε αναγνωριστεί η προσφορά μου σε εφικτές λύσεις μέσω της εισήγησης αντίστοιχων νομοσχεδίων στο κοινοβούλιο. Είναι βέβαιο ότι η Περιφέρεια εμπλέκεται είτε απευθείας, είτε σε συνεργασία με τους δήμους και τους φορείς στα θέματα αυτά και ο Συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο». μπορεί και θέλει να δώσει λύσεις, επ΄ ωφελεία των γυναικών και των οικογενειών τους.», κατέληξε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αθηνά Κόρκα…

Δεν υπάρχουν σχόλια