Header Ads

Τέλος καλό, όλα καλά! Και τώρα, τι κάνουμε; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Επιτέλους δικαίωση για την νέα ποδοσφαιρική δύναμη του Νομού μας, τον Α.Σ. Κόρινθος 2006, που κατέκτησε δί­καια το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κορινθίας και ανέβη­κε στην Γ’ Εθνικη. Δικαίωση πάνω από όλα για τον πανά­ξιο Πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μπινιάρη, δικαίωση για τα παιδιά τους ποδοσφαιριστές, για τους προπονητές, για τους συνεργάτες του προέδρου και για όσους ήταν κοντά στην ομάδα και πρόσφεραν ότι μπορούσαν για να υλοποι­ηθεί ο στόχος της ανόδου. 
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για τις αδικί­ες προηγουμένων ποδοσφαιρικών περιόδων, που υπέστη η ομάδα αυτή, που έχει να γνωρίσει την ήττα από την 25η αγωνιστική της περιόδου 2016 -2017 και συγκεκριμένα α­πό τις 22 Απριλίου 2017 από τον ΠΑΣ Κόρινθος με 3-2 για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Κορινθίας. Ήτα Αθλητικά χρόνια που η ομάδα αυτή, ενώ έπρεπε να αγκαλιασθεί από παράγοντες και φιλάθλους, αντιμετωπίσθηκε, ως ανάδελφη Ομάδα… Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν επηρεά­ζουν το γεγονός της Αθλητικής χρονιάς. Πάμε πάρα κάτω. 
Για την ομάδα αυτή τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Μετά τα σημερινά δικαιολογημένα πανηγύρια επιβάλλεται η Δι­οίκηση της Πρωταθλήτριας με ψυχραιμία και καθαρό μυα­λό να βάλει στόχους σύμφωνα με τις δυνατότητές της, να μην καταφύγει σε ομάδα μιας χρήσης στη Γ΄ Εθνική κατη­γορία, που τρώει τα νεαρά παιδιά της κάτι που είναι σύνη­θες και με απτά παραδείγματα. Έχουμε τη βεβαιότητα πως «δεν κομίζουμε γλαύκα στην Αθήνα», γιατί ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν τη γνώση και τη θέληση να κά­νουν τα σωστά βήματα, που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες. Ό,τι λέμε το κάνουμε για να επιβεβαιώσουμε πως τα σχέ­δια της διοίκησης όπως τα φανταζόμαστε βρίσκονται προ­σγειωμένα στην πραγματικότητα. 
Ασφαλώς και έχουν κατά νου το ξεκαθάρισμα και την α­ναδιοργάνωση του ράστερ, που θα κληθεί να διαδραματί­σει το ρόλο του στη νέα κατηγορία της Μικρής Λίγκας. Πι­στεύουμε πως θα κρατήσει τους κατάλληλους από το υ­πάρχον δυναμικό, θα ενισχύσει την ομάδα με παίκτες φι­λοδοξίας και προσφοράς, ταλαντούχους και καθαρούς που έχουν όνειρα προσωπικής τους ανόδου, μακράν από μα­κρυχέρηδες που μολύνουν το περιβάλλον με κακές συ­νήθειες, όχι σε λύσεις με ξεζουμισμένους και γυρολόγους ποδοσφαιριστές, που μόνο στόχο έχουν να παίξουν στο «δικό τους γήπεδο» για μία ποδοσφαιρική σεζόν και να α­ναζητήσουν νέα ομάδα του χεριού τους…. 
Προσοχή λοιπόν και από αύριο τα κεφάλια μέσα και ...δουλειά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο καταξιωμένος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης, να βρει παρτε­νέρ, που να μπορεί να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα και άλλους χορηγούς με απλόχερη διάθεση προσφοράς, γιατί η Γ’ Εθνική δεν ...αστειεύεται. Πολλά τα παραδείγματα. 
Συγχαρητήρια λοιπόν και μπράβο σε όλους τους συντε­λεστές της πανάξιας ανόδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια