Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Η Εθνική Άμυνα …προαπαιτούμενο των δανειστών με απειλές της Τουρκίας ;
Από την ημέρα, που ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, εν συνενοήσει με το κεντρικό κύκλωμα της γνωστής άγνωστης κάστας αποδέχθηκε να καταστήσει την Ελλάδα προβληματική στο δημόσιο χρέος και να μας εντάξει στις ληστρικές προθέσεις της Τρόϊκα, οι Έλληνες πολίτες φτωχοποιήθηκαν μέχρις εξαθλίωσης. Η χώρα μας έχασε την Εθνική της Ανεξαρτησία και άρχισε να χάνει τον Εθνικό της πλούτο, αφού οι υπάλληλοι των δανειστών διαφεντεύουν τα περιουσιακά μας στοιχεία. Το αρχικό έργο του μοιραίου για την χώρα μας Πρωθυπουργού, το συνέχισαν όλες οι επόμενες Κυβερνήσεις – κατά τη γνώμη μας εντεταλμένες – με διάφορες αποχρώσεις επιβαλλόμενων δεινών, περικοπών και νέων δυσβάστακτων φορολογικών και άλλων μέτρων. Σχεδόν όλοι οι Έλληνες υπέστησαν σοβαρό Οικονομικό πλήγμα, αλλά κύριος στόχος ήταν και εξακολουθεί να είναι η Μεσαία λεγόμενη τάξη, που εξαφανίζεται, αφού αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Κοινωνίας. Ο κλάδος, που υποβαθμίστηκε Οικονομικά περισσότερο από όλους τους άλλους είναι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας, αφού έχουν χάσει το 50 – 60% των μισθών και Συντάξεών τους.
Πολλοί είναι εκείνοι, που υποστηρίζουν ότι οι περικοπές περιλαμβάνονται στα προαπαιτούμενα, που πρέπει να εκπληρώσει η χώρα για να πάρουμε τις δόσεις, που αντί να μας βγάλουν από την κρίση, μας βάζουν ακόμη περισσότερο μέσα, αφού τα χρήματα μας τα δίνουν για να πληρώσουμε τους τόκους των δανείων. Μας έχουν καταληστεύσει οι διεθνείς τοκογλύφοι. Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να ασχοληθούμε με την λίστα απαιτήσεων των δανειστών για τη … σημερινή δόση μας. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και είναι από τις περιπτώσεις, που δεν χρειάζεται κάποιος να προσφύγει στην ψυχρή λογική των αριθμών: Το μοναδικό προαπαιτούμενο αυτή τη στιγμή είναι να διατηρήσουμε ζωντανή την Εθνική Άμυνα της χώρας, αλλά χωρίς ηθικό και μέσα επιβίωσης αξιοπρεπή, όλα βαδίζουν προς την πλήρη καταστροφή. Το γιατί έχει αναλυθεί πάρα πολλές φορές και νομίζουμε ότι είναι κατανοητό ακόμη και από φανατικούς αντιμιλιταριστές. Δεν τίθεται άλλο θέμα συζήτησης.
Δεν χρειάζεται νομίζουμε να επαναλάβουμε τις απειλές, που αντιμετωπίζει η χώρα, ούτε το περιβάλλον που επικρατεί γύρω της. Θα υπενθυμίσουμε – όπως διατείνεται και το militaire.gr - μόνο γιατί αφορά και πολλούς δανειστές, που τρέμουν στην ιδέα ότι οι χώρες τους θα σηκώσουν το βάρος του προσφυγικού, ότι η Ελλάδα χωρίς αξιόμαχες ΕΔ δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί προς όφελός τους αυτό το ζήτημα. Και προφανώς δεν θα μπορεί να συνεχίσει να το διαχειρίζεται, αν επιμείνουν σε μέτρα διάλυσης των ΕΔ. Γιατί αν δεν το έχουν καταλάβει, αυτό ακριβώς ζητούν: να διαλύσουμε ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας.
Η Κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει επιτέλους τέρμα σ΄ αυτήν την υποτέλεια καταγγέλοντας το δημόσιο χρέος και τις Συμφωνίες Δουβλίνου, αναλαμβάνοντας οριστικά τη διαφύλαξη των Συνόρων της Πατρίδας μας. Αρκετά πιά…

«Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια