Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Κόρινθος: Συνελήφθη 44χρονος με μικροποσότητα ηρωίνη

korinthosTV 

Συνελήφθη, στις 7.5.2019 και πρώ­τες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότη­τα του Δήμου Κορινθίων, από αστυνο­μικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνό­μευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 44χρονος η­μεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προα­νάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλεί­ας Κορίνθου.


Συλλήψεις σε Κόρινθο και Λουτράκι – Εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις

korinthosTV 

Μπαράζ συλλήψεων μέσα σε ένα 24ωρο στην Κορινθία. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 5 ατόμων γιατί σε βάρος τους εκκρεμού­σαν δικαστικές αποφάσεις για κλοπή και εκβίαση. Ειδικότερα:
Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στις 5.5.2019 το μεσημέ­ρι και το απόγευμα, αντίστοιχα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, μία (1) 35χρονη και ένας (1) 43χρονος, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομε­λούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς και του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημά­των Ναυπλίου, αντίστοιχα για κλοπή.
Συνελήφθη, στις 5.5.2019 το από­γευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από α­στυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα­τος Λουτρακίου, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από­φαση του Μονομελούς Πλημμελειοδι­κείου Αμαλιάδας, για κλοπή.
Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στις 5.5.2019 το βρά­δυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από α­στυνομικούς του Τμήματος Ασφαλεί­ας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόλη­ψης και Καταστολής Εγκληματικότη­τας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημε­δαποί, ένας (1) 32χρονος και μία (1) 39χρονη, αντίστοιχα, γιατί σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου για εκβίαση και κλοπή, ενώ σε βάρος της 39χρονης εκκρεμούσαν δύο (2) α­ποφάσεις του Μονομελούς Πλημμε­λειοδικείου Αθηνών και του Μονομε­λούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, α­ντίστοιχα για κλοπή.
Χτύπησαν και λήστεψαν τουρίστρια στην Ποσειδωνία
korinthosTV 
Θύμα ληστείας έπεσε μια τουρίστρι­α το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαίου στην περιοχή της Ποσειδωνίας.
Ειδικότερα, άγνωστοι την προσέγ­γισαν και με τη χρήση σωματικής βί­ας της απέσπασαν προσωπικά αντικεί­μενα και χρηματικό ποσό. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία.
Η τραυματισμένη τουρίστρια μετα­φέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.


Λουτράκι: Εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής αυτοκινήτου

korinthosTV 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομι­κή έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπής, που είχε γίνει την 3.5.2019, στο Λουτράκι Κορινθίας. 
Για την υπόθεση αυτή, σχηματί­σθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 41χρονου αλλοδαπού, για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνερ­γούς του.


Δήμος Βέλου-Βόχας: Σύλληψη 21χρονου για κατοχή ναρκωτικών

korinthosTV 

Συνελήφθη, στις 4.5.2019 το από­γευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου –Βόχας Κορινθίας, από αστυνο­μικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκι­νητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας, 21χρο­νος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -11,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνο­μικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Κόρινθος: Συνελήφθη 33χρονος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για κλοπή

korinthosTV 

Συνελήφθη, στις 3.5.2019 το από­γευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από α­στυνομικούς του Τμήματος Ασφαλεί­ας Κορίνθου, 33χρονος ημεδαπός, για­τί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.


Με επιτυχία η επιχείρηση Διάσωσης 2 νεαρών στον Σχίνο από το Λιμεναρχείο Κορίνθου 

korinthosnews 

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διά­σωσης 2 νεαρών στην θαλάσσια περι­οχή του Σχίνου
Στις 6,30 περίπου το απόγευμα ενη­μερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου
για μια μικρή βάρκα με 2 άτομα στην θαλάσσια περιοχή του Σχίνου
βρισκόμενοι σε δυσχερή θέση λόγω των δυνατών ανέμων
και των κακών καιρικών συνθηκών.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και η δύναμη του Λιμεναρχείου Κορίνθου έ­φθασαν άμεσα στο σημείο λαμβάνο­ντας όλες τις απαραίτητες ενέργει­ες για τον εντοπισμό και την διάσωση των 2 νεαρών.
Με την συνδρομή αλιευτικού σκά­φους ιδιώτη προσέγγισαν την βάρκα, περισυνέλεξαν τους 2 νέους και τους έβγαλαν στη στεριά με ασφάλεια.
Πρόκειται για 2 20χρονους που ό­πως είπαν είχαν πάει για ψάρεμα.
Ο ένας διασωθείς είναι καλά στην υ­γεία και πήγε στο σπίτι του ενώ ο άλ­λος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο Ε­ΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους να του παρα­σχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια