Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Ήταν τιμωρητικό το Μήνυμα της κάλπης ...Έχουν παρέλθει πέντε περίπου χρόνια από τότε, που ανέλαβε την εξουσία η δικομματική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το μόνο , που βλέπουμε στον τομέα του μεταναστευτικού, είναι μέτρα προστασίας των λαθρομεταναστών και όχι το πως θα αντιμετωπιστεί ο εσμός των παράνομα εισερχομένων στη χώρα μας τοιούτων. Η πλειοψηφία της Κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πάντα υπέρ των ξένων. Διατυμπάνιζε με όλους τους τόνους και τις λεκτικές αποχρώσεις την πλήρη εφαρμογή στη χώρα μας των σχεδίων Ειρηνικής Κατάληψης από ξένα στοιχεία οποθενδήποτε προερχομένων, κάθε φυλής και κάθε θρησκεύματος, λες και ηγεσία και βουλευτές δεν είναι Έλληνες. Αποτελεί παραδοξολογία μεγίστου είδους αυτή η συμπεριφορά των κυβερνώντων, η οποία συμβαδίζει σύμφωνα με το σχέδιο Κίσινγκερ και Ερντογάν. Μέχρι που έφτασε ο Πρωθυπουργός πριν λίγες ημέρες να ευχαριστεί σε προεκλογική του ομιλία τους λαθρομετανάστες και Ελληνοποιηθέντες για την παρουσία τους στη συγκκέντρωσή του. Τέτοιο κατάντημα…
Για την μονομερή καταγγελία των Συμφωνιών Δουβλίνο Ι και ΙΙ καμία συζήτηση δεν γίνεται και ας καταφτάνουν “διασωθέντες” από εθελούσια σκηνοθετημένο πνιγμό κατά εκατοντάδες οι λαθρομετανάστες σε καθημερινή βάση. Σας υπενθυμίζω ότι όπως γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος, σε άρθρο του, << Έπρεπε να έρθει ένας γνήσιος Αφρικανός για να διαφωτίσει τους… κουτόφραγκους, που φιλοδοξούμε να τους μοιάσουμε και τους «προοδευτικούς» Έλληνες για την αλήθεια σχετικά με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, κυρίως Αφρικανούς και όχι μόνο, που τον τελευταίο καιρό σαν τσουνάμι πλημμυρίζουν την χώρα μας και την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο Sergei Boret Bokwango, είναι μόνιμος αντιπρόσωπος του Κονγκό στην Open Networking User Group του ΟΗΕ, που εδρεύει στην Γενεύη. Είναι δηλαδή ένα αξιόπιστο πρόσωπο και το κυριότερο προέρχεται από την Αφρική γι αυτό και ο λόγος του έχει ιδιαίτερη σημασία.
Ο Sergei Boret Bokwango, λοιπόν, μιλώντας σε μια μεγάλη και πολύ γνωστή γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, τόνισε κατ” αρχή πως όλοι αυτοί που έρχονται «κυνηγημένοι» δήθεν στην Ευρώπη έχουν πληρώσει για τα ναύλα τους ανά άτομο από 2.500 ευρώ και πάνω! Δυστυχισμένοι, που έχουν να πληρώσουν τέτοια ναύλα, είναι τουλάχιστον παράδοξο! Και συνεχίζοντας δήλωσε ομολογώντας τα εξής:: «Οι Αφρικανοί που βλέπω εγώ στην Ιταλία είναι αποβράσματα και αφρικανικά… σκουπίδια. Αναρωτιέμαι γιατί η Ιταλία και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανέχονται τέτοια άτομα να εισέρχονται στην επικράτειαά τους. Έχω ένα πολύ έντονο συναίσθημα θυμού και ντροπής απέναντι σε αυτούς τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες, που είναι σαν.. αρουραίοι, που θέλουν να κατακυριεύσουν τις πόλεις της Ευρώπη>>.
Όταν ακούς αυτά τα λόγια από ένα στέλεχος του ΟΗΕ και δεν δρας ανάλογα με τα συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας σου, τότε κάτι επικίνδυνο συμβαίνει, που όλοι το γνωρίζουν, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερομένους Έλληνες Πολίτες. Κατά τα άλλα, εμείς με ανοιχτές τις «αγκάλες» μας συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα να ανεχόμαστε μια κατάσταση, που μπορεί να εξελιχτεί σαν η οριστική ταφόπετρα του Ελληνορθόδοξου Ελληνισμού, προς Η Διχόνιαδόξα της Νέας Τάξης του αφελληνισμού μας.
Η αντίδραση για να μην πω αντίσταση έδειξε το πρόσωπό της την προηγούμενη Κυριακή. Τιμώρησε στην κάλπη τους ενόχους τώρα, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά…

Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια