Header Ads

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ : Ο Υποψ. Δήμαρχος Λουτρακίου Ιωάννης Β. Καραπανάγος απαντάει θετικά στον Κ. Λογοθέτη για Ντιμπέϊτ


Λουτράκι, 24 Απριλίου 2019

Αριθμ. Πρωτ. 100/2

Προς

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακί­ου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κωνσταντίνο Λογοθέτη

Ενταύθα Κύριε Λογοθέτη,
Σας ευχαριστούμε για την επιστο­λή που μας αποστείλατε, σε συνέ­χεια της προφορικής σας πρότασης, για διεξαγωγή debate μεταξύ των Υποψηφίων Δημάρχων. 
Η Δημοτική μας Παράταξη ‘’Αλλάζουμε ΜΑΖΙ’’ προήλθε α­πό οργανωμένες δημοκρατικές διαδικασίες, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εκπροσωπεί και με κυρίαρχο στοιχεί­ο τον διάλογο, αφού είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστι­κά γνωρίσματα για ενημέρωση, για ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων, καθώς και λήψη αποφάσεων. 
Επιπλέον, πιστεύουμε, ακράδαντα, ότι ο δημόσιος διάλο­γος αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, που παρέχει τη δυνα­τότητα στους συνδημότες μας να κρίνουν αξιοκρατικά, θέ­σεις, απόψεις και προγράμματα δημοτικών παρατάξεων, επι­τρέποντας την εξέταση των σοβαρών θεμάτων από κάθε ο­πτική γωνία και απορρίπτοντας, ταυτόχρονα, τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και την παραπληροφόρηση. 
Ως εκ τούτου, η πρόταση σας για Debate, είναι καλοδε­χούμενη, όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή μας, απαντώντας στην προφορική σας πρόταση και αναμέ­νουμε τις πρωτοβουλίες σας, προς την κατεύθυνση της υλο­ποίησής της, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις. 
Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι το debate πρέπει:
1.-Να συντονιστεί από εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
2.-Να πραγματοποιηθείανεξάρτητα με τον αριθμό των συμμετεχόντων υποψηφίων Δημάρχων και να εξεταστεί η δυνατότητα πραγματοποίησής του, τουλάχιστον δύο φορές, μέχρι τη διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών. 
3.-Να συσταθεί επιτροπή, από δύο εκπροσώπους κάθε Δημοτικής Παράταξης, για να καθορίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις διεξαγωγής του/τους, όπως ημερομηνία και τόπος, θεματολογία, χρόνος ομιλίας εκάστου, δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων/απαντήσεων μεταξύ των συμμετεχό­ντων κ.λ.π.. 

Με εκτίμηση

Ο Επικεφαλής

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια