Header Ads

ΜΗΝΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΚΑ Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου για τις Εκλογές της 26 Μαΐου


Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, την Κυριακή 26 Μαΐου, καλούμαστε να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Μέσα στους προηγούμενους 4 μήνες μίλησα με παρά πολλούς συμπολίτες μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κορινθίας. Για εμένα προσωπικά το πιο σοβαρό ζήτημα που εντόπισα είναι το πως θα εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά να εξελιχθούν σε ενεργούς πολίτες και να συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες αυτού του κράτους.
Η δίκη μου απάντηση είναι μια και συνοψίζεται σε τρεις λέξεις. Εμπιστοσύνη. Αλήθεια. Έργα. Με γνωρίζετε καλά και έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης. Ξέρετε ότι πάντα θα πω την αλήθεια για το τι είναι και τι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Υπηρέτησα όλους σας από τη θέση της βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου και με την νομοθετική παρέμβαση μου κατάφερα να βάλω το λιθαράκι μου σε μεγάλα έργα όπως οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι που διασχίζουν πλέον την Κορινθία και την ενώνουν με την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα.
Δεν μπήκα στη πολιτική για να πλουτίσω και αυτό το αποδεικνύει ο βιοπορισμός μου πριν αλλά κυρίως μετά τις θητείες μου στο κοινοβούλιο.
Δεν μπαίνω στο χώρο της αυτοδιοίκησης επειδή εποφθαλμιώ την κεντρική πολιτική σκηνή γιατί το έχω ήδη περάσει από εκεί και ξέρω πως μπορεί και πως δεν μπορεί να δράσει προς όφελος των πολιτών. Ο λόγος που θέλω να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση είναι γιατί πιστεύω ότι είναι ο τρόπος να προσφέρεις πιο απτά στον τόπο σου, να λύνεις τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών σου.
Ζήτω την ψήφο σας για να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει και να αλλάξουμε όλοι μαζί σελίδα για την Πελοπόννησο. Την Κυριακή θα πούμε όχι στο λαϊκισμό, όχι στο νόμιμο - άρα και ηθικό. Θα πούμε ναι στην πολιτική του ήθους, ναι στην πολιτική των χαμηλών τόνων, ναι στην πολιτική των έργων με μετρήσιμο αποτέλεσμα, ναι στην εμπειρία.
Αυτό εκπροσωπώ και με την δίκη σας στήριξη αυτό θα φέρω την επόμενη μέρα στο περιφερειακό συμβούλιο. Αυτό εκπροσωπεί ο Παναγιώτης Νίκας. Αυτό εκπροσωπεί η «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Δεν υπάρχουν σχόλια