Header Ads

Ο Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 : Έσπασε όλα τα ρεκόρ Στα ποδοσφαιρικά δεδομένα της Κορινθίας!...


Η πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄κα­τηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας της φε­τινής ποδοσφαιρικής Περιόδου 2018 – 2019, ΑΣ Κόρινθος 2006, πήρε άνε­τα την άνοδο της στη Γ’ Εθνικη – Μι­κρή Λίγκα κατηγορία! Για την ιστο­ρία ο τελικός του Σαββάτου, που έ­κλεισε με την ανακήρυξη του νέου Πρωταθλητή και την απονομή μετα­λείων, ήταν διαδικαστικού χαρακτή­ρα με πρωταγωνιστή το κοντράστ συναισθημάτων .Από τη μια πλευρά ο ΑΣ Κόρινθος 06 ανέβηκε στην Γ’ Ε­θνική κατηγορία και από την άλλη ο ΠΑΣ Κλένια αποχαιρέτησε την Α’ κα­τηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας. Αποτέλε­σμα ΑΣ Κόρινθος 05 - ΠΑΣ Κλένια 4- 0.. Τα γκολ :Στο 11’ο Τσατσόπουλος το1-0, στο 42’ ο Κάπλατζης το 2-0, στο 73’ ο Μαυρέλης το 3-0, ενώ το σκορ έκλεισε ο αγέραστος Πέτρος Δημητριάδης 4-0 στο 85’. 
Την απονομή και τα μετάλλια έ­κανε ο Γραμματέας της ΕΠΣΚ Τάκης Βράκας, ενώ οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι όταν ο αρχηγός Βασίλης Φί­λης σήκωσε το κύπελλο του πρωτα­θλητή. Το προσεχές Σάββατο 18 του μήνα θα ολοκληρωθεί η σεζόν με το φιλικό παιγνιδι της Κορινθου 06 με την ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς . 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Μ.Καρσιώτης πολύ κα­λός 

ΒΟΗΘΟΙ :Κεκερής – Σαχίνη, επί­σης πολύ καλοί.. 

Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:Σκούρτης (64’ Κιούλος ),Γκουριώτης, Φίλης, Μαγ­γίνας, Μαυρέλης, Τριμπόνιας, Τσα­τσόπουλος, Μυργιώτης Κάπλατζης (64’ Δημητριάδης ), Στασινόπουλος (55’ Τσάκα ), Καμπιώτης (60’ Οικο­νόμου ). 

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ : Μπακλώρης, Κου­ρελιάς, Σκούπας, Σκούρτης, Δασκα­λόπουλος, Μακρής, Μπακλώρης, Βουρβόπουλος, Δήμας, Κοκολάκης, Σκούρτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια