Header Ads

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ / ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ / Το Σάββατο Στέφεται Πρωταθλητής της Α΄ΕΠΣ Κορινθίας Ο Α.Σ. Κόρινθος 2006 μετά από μια ξέφρενη κούρσα / ΑΣ Τενεάτης – ΑΣ Κόρινθος 06 : 0-3


Το Σάββατο 4 Μαϊου ο Α.Σ. Κόρινθος 2006 έκανε το προτελευταίο βήμα και α­νέβηκε ήδη στο βάθρο του Πρωταθλητή της Α΄κατηγορί­ας της ΕΠΣ Κορινθίας μετά α­πό μία ξέφρενη κούρσα στην ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019, που λήγει το επόμενο Σάββατο με τον εντός έδρας αγώνα ενάντια στον ΠΑΣ Κλέ­νιας, που ήδη έχει υποβιβα­στεί. 
Ο νικητήριος αγώνας της 29ης αγωνιστικής ημέρας έγι­νε στα Αθίκια με αντίπαλη ο­μάδα τον αξιόμαχο νεανικό Τενεάτη Αθικίων και έληξε με σκορ 3-0 υπέρ του νέου Πρω­ταθλητή. Το τελικό σκορ δεν φανερώνει την πραγματική ει­κόνα του αγωνιστικού χώρου, γιατί επιλογή – και μάλιστα δί­καιη και έξυπνη – του προπο­νητή Τάσου Ρέμα, ήταν να ρί­ξει στη μάχη μία ομάδα χωρίς βασικά στελέχη, αλλά να τε­στάρει νέους παίκτες, εν όψει της ανόδου στην καυτή κατη­γορία της Γ΄ Εθνικής – Μικρής Λίγκας. 
Το κράμα παλαιών και νέων παικτών του ΑΣ Κόριν­θος 06, έχει εμποτιστεί και γί­νει ένα με την ακολουθούμε­νη τακτική που χάραξε η δι­οίκηση και ο πρώην προπονη­τής Σταύρος Μπινιάρης, αλλά ακολούθησε αποδοτικά ο διά­δοχός του Τάσος Ρέμας. Ήταν φανερή μέσα στον αγωνοιστι­κό χώρο η αρμονία σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των παι­κτών, η πειθαρχία στις απο­φάσεις του διαιτητή, η εναλ­λαγή της μπάλας σε αμαρκά­ριστο συμπαίκτη χωρίς κράτη­μα διαρκείας και περιττές κι­νήσεις, περίτεχνους συνδυα­σμούς και … αποτελεσματι­κότητα. Η κατοχή της μπάλας και του γηπεδικού χώρου ή­ταν περίπου 70 προς 30 υπέρ της Κορίνθου 2006. 
Πρωταθλητής της Α΄ΕΠΣ Κορινθίας ο ΑΣ Κόρινθος 2006 μετά από τεσσάρων ετών προσπάθεια θα χρισθεί το ε­πόμενο Σάββατο στο Δημοτι­κό Στάδιο Κορίνθου και επί­σημα Πρωταθλητής της Πο­δοσφαιρικής Περιόδου 2018 – 2019! Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης και το Δ.Σ., οι δύ­ο προπονητές, οι βοηθοί τους και προπαντός οι ποδοσφαιρι­στές της ομάδας, έχουν κάθε δικαίωμα να νοιώθουν ικανο­ποιημένοι!... 
Το ματς ελάχιστη σημα­σία έχει από τη στιγμή που το αποτέλεσμα είναι καθαρό σκορ για την ομάδα της Κο­ρίνθου 3-0. Στο 25’ ο Μαγγί­νας μετά από σέντρα έπιασε κοντινή κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμε­νους. Στο 60΄μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα δίκτυ­α ο Κάπλατζης με σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του και τέλος στο 62΄μετά από φάση καρμπόν μπροστά στα καρέ του Τενεάτη τη μπάλα διεκ­δίκησε ο Στασινόπουλος και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-0. Από εκεί και έπειτα οι Κορίνθιοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο χωρίς να βάλλουν αυτοσκοπό την άυξηση του σκορ 
Είναι η δικαίωση για τον ΑΣ Κόρινθος 2006, που ύστε­ρα από μία ξέφρενη κούρ­σα, που σάρωσε με την ποι­ότητα, την απόδοση και το Α­θλητικό ήθος παικτών και πα­ραγόντων κάθε εμπόδιο στην πορεία προς τη Μικρή Λίγκα. Ευχή όλων, που αγαπούν το ποδόσφαιρο για μία αξιόλογη εκπροσώπηση του Ιστορικού Κορινθιακού Ποδοσφαίρου… 
Η Διαιτησία του Χονδρό­πουλου με πολύ καλή παρα­τηρητικότητα και δίκαιη από­δοση, ομοίως και των βοηθών του Τσολάκη Β. και Βούλγα­ρη. 

ΑΣ. ΤΕΝΕΑΤΗΣ : Λέκκας, Μπαλάφας, Μαρινός, Νόντας, Γιάννου, Χιούζι, Ολαράσου, Οικονόμου Ηλ., Λέκκας Στ., Κακανάκης, Κόλλιας. 

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Κιού­λος, Βασιλάρης, Μαγγίνας, Γκουριώτης, Στασινόπουλος (70΄Οικονόμου) , Τατσόπου­λος, Καμπιώτης (70΄Τσάκα), Κάπλατζαης ( 75΄Ρουσιάν), Χατζησοφρωνίου, Τριμπόνιας ( 70΄Δημητριάδης), Μαυρέ­λης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια