Header Ads

«Ασημένια» η Κορακάκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακά­κη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 10μ. αεροβόλου πιστο­λιού. Πρώτη φορά που πανηγυρίζει μετάλλιο σε Ευρω­παϊκό 
Και οι διακρίσεις δεν σταματούν. Η Άννα Κορακά­κη κατάφερε να βάλει και πάλι την Ελλάδα στο βάθρο, αφού κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 10μ. αεροβόλου πιστολιού. 
Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατακτά μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτά­θλημα, αφού κάτι αντίστοιχο είχε καταφέρει μόνο σε Ο­λυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο. 
Πλέον, όμως, αυτό δεν ισχύει, καθώς η 22χρονη βγήκε δεύτερη στο Οσίγιεκ της Κροατίας, συγκεντρώ­νοντας σκορ 242.9 στον τελικό για να χάσει μόνο α­πό την Πολωνή, Κλαούντια Μπρες η οποία συγκέντρω­σε σκορ 243.2. 
Τρίτη στη βαθμολογία αναδείχθηκε η Βερόνικα Μα­γιόρ από την Ουγγαρία με σκορ 219.5. 


in.gr 

23 Μαρτίου 2019 



3ος αγώνας δρόμου προς τιμή του Γρηγόρη Λαμπράκη 

Οι επιτροπές ειρήνης Πελοποννήσου οργανώ­νουν τον 3ο αγώνα δρόμου προς τιμή του Γρηγό­ρη Λαμπράκη, από Τρίπολη-Κερασίτσα-Τρίπολη, με παράλληλες εκδηλώσεις σε Κερασίτσα και Τρίπολη στις 9 Ιουνίου 2019. Θα βγει αναλυτικό πρόγραμμα. 
Καλούμε τα αθλητικά σωματεία, τους αθλητές και το λαό της Πελοποννήσου να πάρουν μέρος στις εκ­δηλώσεις. 

Τρίπολη 21 Μαρτίου 2019 



Κολύμβηση : Κατέκτησε και τρίτο χρυσό ο Χρήστου στη Μασσαλία 



Ο Απόστολος Χρήστου μετά από τα χρυσά μετάλλια στα 100 και 200 μ. ύπτιο κατέκτησε σήμερα (24/3) ένα ακόμη στα 50 μ. ελεύθερο στο μίτινγκ της Μασσαλίας. 
Ο Απόστολος Χρήστου έ­κανε τρία τα χρυσά μετάλ­λια που κατέκτησε στο διε­θνές μίτινγκ της Μασσαλίας. 
Μετά τα 100μ. και τα 200μ., ο Έλληνας πρωτα­θλητής πήρε σήμερα την πρώτη θέση και στα 50μ. ύ­πτιο, κατά την 3η και τελευ­ταία ημέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης, που ήταν ενταγμένο στη σειρά «Golden Tour» της γαλλικής ομο­σπονδίας. 
Στο 50άρι ο Χρήστου είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό σε σχέση με τα άλλα δύο αγωνίσματα, αλλά και πάλι ή­ταν νικητής με 25.28, έναντι 25.49 του Γάλλου Ζερεμί Στραβιούς και 25.60 του Ολλανδού Τζέσε Πουτς. 
Αξίζει να σημειωθεί πως πήρε μέρος και στα προκρι­ματικά των 100 μ. ελεύθερο αλλά δεν μπόρεσε να πε­ράσει στον τελικό. 
Στον μικρό τελικό πήραν μέρος η Γεωργία Δαμασιώτη, που τερμάτισε πρώτη στα 100 μ. πεταλούδα με 1:01.71, και ο Σάββας Θώμογλου, που ήταν τρίτος στα 100 μ. πρόσθιο με 1:05.07. 

in.gr

 24 Μαρτίου 2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια