Header Ads

Ουσιώδης η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Θανάση Γκίκα για εκτέλεση έργων…


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Γκίκας, το τελευταίο εικοσαήμερο συνέβαλε με προσωπικές παρεμβάσεις στην εκτέλεση των παρακάτω έργων:
Αναδασμός: έναρξη προγραμματισμού εργασιών στις κτηματικές περιοχές Αρχαίας Φενεού, Πανοράματος, Ματίου (με προσωπική μου παρέμβαση).
Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου της κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος της Αρχαίας Κορίνθου προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Αντιπλημμυρικά έργα στον Ξηριά Κορίνθου ανάντι της πόλεως, καθαρισμοί ρεμάτων σε όλο τον Νομό Κορίνθιας, έπειτα από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον ΖΟΡΜΠΑ (με προσωπική μου παρέμβαση).
Καθαρισμοί αποκατάσταση λειτουργικότητας κεντρικού αύλακα ΑΟΣΑΚ έως την Κόρινθο για έναρξη των αρδεύσεων από τους παραγωγούς. (με προσωπική μου παρέμβαση).
Κωνοποκτονία έναρξη ψεκασμών σε λιμνάζοντα ύδατα και στο αρχαίο λιμανι Λεχαίο, (με προσωπική μου παρέμβαση).
Ένταξη κατασκευής και συντήρησης υδατοδεξαμενών σε Αγγελόκαστρο, Αγιονόρι, Χιλιομόδι, Νεμέα(με προσωπική μου παρέμβαση).
Έναρξη αξιολογήσεων των Σχεδίων Βελτίωσης (Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20) στην περιφέρεια Πελλοποννήσου πρώτη σε όλη την Ελλάδα, με προσωπικές παρεμβάσεις και αγώνα από το 2018 έως σήμερα.
Επίσκεψη στα περισσότερα από τα παραπάνω με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια