Header Ads

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων Σπύρος Πανταζής κρίνει και προτείνει…


Ο Δήμος Κορινθίων, διοργανώνει σε αρκετές κοινότητες, αγώνες δρόμου, διαφόρων αποστάσεων. Μόλις πρόσφατα θυμήθηκε να προσθέσει άλλους τρείς: Στο Σοφικό, Κορίνθου (Διογένεια) και Χιλιομόδι (Φανερωμένη).
Εκλογές πλησιάζουν θα σκέφτηκε! Είναι όμως άρτια διοργανωμένοι ; Μερικοί είναι αρκετά καλοί θα έλεγα, αλλά ορισμένοι αντιθέτως είναι απαράδεκτοι! Όπως αυτός των 12 χλμ. με την ονομασία «Στα χνάρια του Απ. Παύλου», που διοργανώνεται εδώ και αρκετά χρόνια.
Σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε ορισμένοι μεμονωμένοι άνθρωποι, να βάζουν «πλάτη» και να προσπαθούν να καλυτερέψουν την εικόνα του δρόμου, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά. Δύο, τρείς το πολύ είναι αυτοί με πρωτοπόρο μάλιστα μια γυναίκα. Σε διοργανώσεις με απαιτήσεις, φυσικά και δεν φτάνουν αυτοί. Όσο και να προσπαθούν. Δεν μπορεί πχ να καθυστερεί μια ώρα σχεδόν η έναρξη των 12 χλμ. στις Κεχριές, ενώ έχουν ζεσταθεί οι αθλητές και περιμένουν τον διοργανωτή – Αντιδήμαρχο να δώσει το σύνθημα όποτε κρίνει αυτός!
Ο κ. αντιδήμαρχος ναι, μπορεί να θέλει να φαίνεται και να κορδώνεται στις απονομές. Αλλά η εικόνα να ανεβαίνει πάνω στην καρότσα του αγροτικού και να μοιράζει αριθμούς στους αθλητές, είναι απαράδεκτη! Η επιπολαιότητα και η ανοργανωσιά. σ’ όλο το μεγαλείο της. Και οι αθλητές μες την ζέστη 38ο C εκεί στα τέλη του Ιουνίου (που διοργανώνονται τα Χνάρια) να στέκονται όρθιοι και νάχουν ελλείψεις και στα νερά! Αν είναι δυνατόν !
Ποιά είναι η πρότασή μου; Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, δεν αρκεί η καλοπροαίρετη κριτική, αλλά χρειάζονται και προτάσεις: Προτείνω λοιπόν την συνδιοργάνωση του δήμου Κορινθίων, με του πλέον αρμοδίους για το σκοπό αυτό, το Σύλλογο ΕΦΥΡΑΙΩΝ ΩΚΥΠΟΔΩΝ , με έδρα την Κόρινθο. Να παραμεριστούν, οι όποιες διαφορές, να κάνει πίσω ο δήμος στα αθλητικά θέματα, διότι δεν είναι το αντικείμενό του και στο σύλλογο, να δοθεί η ανάθεση του αγωνιστικού τμήματος εν λευκώ. Μαζί δήμος και Σύλλογος θα καταφέρουν το μέγιστο δυνατό και θα είναι προς όφελος πιστέψτε με, όλων μας…

Σπύρος Πανταζής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια