Header Ads

Έξω από τα δόντια : Η Πολυπολιτισμικότητα και οι λαθρομετανάστες στο φτωχό Νότο


Με κλείσιμο των συνόρων της Ευρώπης έχει απειλήσει στο εγγύς παρελθόν η αυστριακή υπουργός Εσωτερικών, Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ, του συγκυβερνώντος - με τους Σοσιαλδημοκράτες - συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος σε μια πρωτοφανή σε μένος επίθεση εναντίον της νέας Ελλάδας, σε σχέση με το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αφήσει μετανάστες να εισέλθουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης. «Πρόκειται για αδιανόητα, απάνθρωπα ολισθήματα, τα οποία στην πραγματικότητα κανένας δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά», διατεινόταν η Μικλ-Λάιτνερ, σε δηλώσεις της στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, συμπληρώνοντας πως «είναι επιτέλους καιρός η Ελληνική ηγεσία να κάνει πρωτοσέλιδα με λύσεις, αντί με παράλογες απειλές». Και επειδή δεν αρκέσθηκε σ’ αυτό, συνέχισε λέγοντας:
«Εάν κάποιος από την ελληνική ηγεσία θεωρεί σοβαρή αυτή την απειλή, τότε υπάρχουν τελείως σαφείς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα επικαλεστούμε και τότε, αυτοί οι πρόσφυγες θα σταλούν αυτόματα πίσω στην Ελλάδα και κατόπιν μπορούμε να υψώσουμε τα σύνορα, όπως και θα το κάνουμε», προειδοποίησε με πρωτοφανή δριμύτητα η αυστριακή υπουργός Εσωτερικών. Και δεν έμεινε στις δηλώσεις, αλλά απαίτησε και τοποθετήθηκε Φράχτης στα βόρεια σύνορά μας με τα Σκόπια, ενώ την ίδια χρονική περίοδο η Κυβέρνηση Τσίπρα άφηνε τα Ε/Τα σύνορα γκρεμίζοντας στην ουσία τον Φράχτη Δένδια, που είχε γίνει φραγμός στην λαθρομεταναστευτική ασυδοσία ου «Συστήματος».. Εκ πρώτης όψεως οι παραπάνω δηλώσεις μπορούν να εκληφθούν, ως δίκαιες και ορθές, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως θα αλλάξει γνώμη με δύο κατευθύνσεις:
Η πρώτη αφορά την ευκολία, που οι εθελόδουλοι του “Συστήματος” ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φόρτωσαν όλο το βάρος της υποδοχής λαθρομεταναστών στο Νότο εγκλωβίζοντας τους λάθρο, που θέλουν ουσιαστικά να πάνε στις χώρες του Ευρωπαϊκού Βορρά. Γνώριζαν το μεταναστευτικό πρόβλημα εκ των προτέρων, γιατί οι ίδιοι και οι όμοιοί τους συνέλαβαν το διαβολικό γεωπολιτικό σχέδιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Έκαναν στην Ελλάδα, στην Ισπανία και στην Ιταλία την ανθρώπινη χαβούζα της Ευρώπης. Αν θα προσέξει ο αναγνώστης, διάλεξαν ιστορικές χώρες με Εθνικό ιστορικό προηγούμενο. Φόρτωσαν το οικονομικό βάρος να ταΐζουν και να συντηρούν εκατομμύρια δυστυχισμένους ανθρώπους, που επιθυμούν να ζήσουν το Ευρωπαϊκό όνειρο, σε χρεοκοπημένες δημοσιονομικά χώρες. Η δεύτερη έχει παραλήπτες τους Έλληνες πολιτικούς, που υπέγραψαν τη δολοφονία της χώρας μας στο Δουβλίνο, δια της πολυπολιτισμικότητας. Πολύ βολικό για τους συνωμότες και τους εθνοπροδότες!..

Δεν υπάρχουν σχόλια