Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Οι εκλογές δίνουν τη δυνατότητα απάντησης στα δεινά των πολιτών…



Η οικονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας, η ειρηνική κατάληψη της Ελλάδας από τα μωαμεθανικά στίφη, που κάποιοι συνένοχοι πολιτικοί τους βάπτισαν όλους «πρόσφυγες» και η διεθνής συγκυρία, θα έπρεπε να έχει συνεγείρει απ’ άκρου εις άκρον την πατρίδα μας. Ειδικά αυτές τις ημέρες, που εορτάσαμε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 της Παλιγγενεσίας του Ελληνικού Έθνους και την αποτίναξη της σκλαβιάς 400 χρόνων από τον Τούρκο δυνάστη, ήταν επιβεβλημένη η εγρήγορση. Κι όμως, δεν συνέβη αυτό με εξαίρεση την χλιαρή αντίδραση στις παρελάσεις το «Μακεδονία ξακουστή».
Οι κυβερνήσεις, που κυβερνάνε τον τόπο έχουν καταφέρει, άλλες πολύ και άλλες λιγότερο, να αποξενωθούν από τις υποχρεώσεις και τους όρκους που έχουν δώσει. Όλα δείχνουν πως τελικά παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου σε βάρος του ελληνικού λαού, την ιστορική του καταβολή, τις δυνατότητες, που διαθέτει, τα εθνικά και θρησκευτικά του «πιστεύω». Το εγχώριο και διεθνές περιβάλλον είναι τέτοιο, που δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Κάθε τι το Ελληνικό διώκεται ή χλευάζεται από το άθεο σκουπιδαριό που στρογγυλοκάθεται στον σβέρκο του Ελληνικού Λαού με την παραπλανημένη ψήφο του, προδίδοντας οι 151 της Βουλής τις προαιώνιες Αρχές και Αξίες εκατομμυρίων πολιτών.
Δυστυχώς, η σύγχρονη πολιτική προπαγάνδα, που μετονομάστηκε κοινωνική μηχανική, ταΐζει νυχθημερόν και με επίμονη διάθεση τις λαϊκές μάζες με κάθε είδους χαζοβιόλικες, σεξιστικές και χυδαίες ειδήσεις ή και θεάματα, τα οποία γίνονται «προσθετικά» στην κακή ψυχολογική κατάσταση των πολιτών. Έχει ή τείνει να επικρατήσει η αβουλία ή αδιαφορία για ό,τι συμβαίνει επί των ημερών μας. Σποραδικά και στα μουλωχτά ψηφίζονται νόμοι από ισχνή πλειοψηφία βουλευτών, που καταργούν κάθε ιστορική Αξία και τα πιστεύω των Ελλήνων. Νόμους, που εξυφαίνουν τη μελλοντική επάνοδο του Λαού μας στο επίπεδο του εθελόδουλου.
Ο άβουλος άνθρωπος, δεν έχει αυτοκυριαρχία, δεν μπορεί να αποκτήσει ελεύθερη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ούτε να διαμορφώσει ηθικό χαρακτήρα, γιατί του λείπει η θέληση. Η θέληση, η οποία καλλιεργεί τις πνευματικές και σωματικές δυνάμεις του ανθρώπου. Δεν είναι δημιουργικός, γιατί δεν έχει τη δύναμη να αγωνιστεί και να αλλάξει τη ζωή του. Γίνεται έρμαιο των αδυναμιών και των παθών του ή των επιθυμιών και της θέλησης των άλλων. Τον βολεύει ο «καναπές» του σπιτιού του και τα καθημερινά «τηλεοπτικά σκουπίδια». Γίνεται αδιάφορος και δέχεται ακόμη και αυτά, που συμβαίνουν σήμερα αδιαμαρτύρητα, όπως του τα σερβίρουν ανθέλληνες και επίορκοι πολιτικοί.
Η παραπάνω κατάσταση, αν αφεθεί ελεύθερη, χωρίς αντίδραση, θα θεριέψει και θα συμπαρασύρει τα πάντα προς τον όλεθρο, την απώλεια και την καταστροφή. Σήμερα, η κυβέρνηση της «πρώτης φορά Αριστερά» ξεπέρασε σε υποταγή και δουλικότητα κάθε προηγούμενη σοσιαλιστική και φιλελεύθερη. Για να περισωθεί η Ελλάδα και οι πολίτες της, θα πρέπει όλοι μας να πάρουμε το Μήνυμα του Θεού. Η ψυχή, η δύναμη, οι αξίες, η ιστορία και το παρελθόν των Ελλήνων, είναι μέσα μας. Είναι εκείνα που μπορούν να μας βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα.
Η σημερινή αδράνεια, οφείλεται, εν πολλοίς, στην έλλειψη οραμάτων και προ παντός στην απαξίωση και περιφρόνηση της ιστορίας και της πίστης στον τριαδικό Θεό. Στους επιτήδειους αλλεπάλληλους εκσυγχρονισμούς των Υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης, που μεθοδικά χωρίς βιασύνη, αλλά επίμονα και σταθερά διαγράφουν από τα βιβλία και τα προγράμματα Παιδείας ό,τι υπάρχει ακόμη υπόλοιπο στο DNA των πραγματικών και όχι Ελληνοποιημένων Ελλήνων. Οι ημέρες επιβάλλουν ομόνοια, περίσκεψη και νόμιμη αποφασιστικότητα, όσο το επιτρέπουν οι νόμοι του καθημαγμένου Ελληνικού κράτους. Οι σημερινοί Έλληνες πολιτικοί, δυστυχώς πάσχουν – με ελάχιστες εξαιρέσεις - από αβουλία ή από το «Σύνδρομο του εφιάλτη», γι’ αυτό αναζητείται ένας πραγματικός ηγέτης σε ΄’όλα τα επίπεδα του διοικητικού μηχανισμού της χώρας… Οι εκλογές δίνουν αυτή τη δυνατότητα απάντησης… 


«Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια