Header Ads

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου πρώην Βουλευτής Αθηνά Κόρκα – Κώνστα δίνει τον Αυτοδιοικητικό της αγώνα για την Περιφέρεια και την Κορινθία


Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έριξε μεγάλο βάρος σε επισκέψεις και συναντήσεις στις πόλεις και χωριά της Κορινθίας στα πλαίσια των περιοδειών του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».
Η πρώην Βουλευτής και υποψηφία Περιφερειακή Σύμβουλος Κορινθίας συνόδευσε τον κο Νίκα μαζί με συνυποψηφίους της στα Αθίκια και το Χιλιομόδι, καθώς και στα Λουτρά και στους Αγίους Θεοδώρους στις 3 Απριλίου 2019.
Η κα Κόρκα δήλωσε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ήθος και την εντιμότητα του Παναγιώτη Νίκα, στις ανοικτές συγκεντρώσεις που πάντα επιλέγει ο κος Νίκας. Άλλωστε η μακροχρόνια αυτοδιοικητική του πορεία του, με κατάληξη τον Δήμο Καλαμάτας, καθώς και η κοινωνική του αποδοχή ανά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την περιφέρειά μας.
Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» θα αγωνιστεί για να αντιμετωπίσει όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των συμπολιτών μας, με έμφαση στις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια