Header Ads

ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ : Παρουσιάζουμε με προτεραιότητα παραλαβής του Νέους Υποψήφιους Συνδυασμών


Και η Βάνα Φραγκιάδου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο . Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων

Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.
Γεννήθηκε στην Ιωαννούπολη της Ν.Αφρικής αλλά τα βήματά της την έφεραν στην Κόρινθο όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Φιλόλογος στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου. Η Βάνα Φραγκιάδου είναι μια γυναίκα με πολυσχιδή δράση, δεν επαναπαύεται ούτε στο επαγγελματικό της κομμάτι αφού επιδιώκει την συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωσή της αλλά ούτε και στο κοινωνικό, εκεί όπου την συναντούμε να αναπτύσσει εθελοντική δράση ως μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Κορίνθου αλλά και του ζωοφιλικού Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων.
Είναι Πτυχιούχος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία και η διδακτική της εμπειρία ξεκινά το 1994 από το ΤΕΛ Δραπετσώνας. Στην πορεία των χρόνων υπηρέτησε σε σχολικές μονάδες σε όλη τη χώρα. Από το 2005 έως το 2010 την συναντούμε ως εκπαιδευτικό σε σχολεία του Λουτρακίου και εκ τοτε έως και σήμερα υπηρετεί στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά, H/Y, και έχει πιστοποιήσει δεξιότητες και γνώσεις στις ΤΠΕ.
Επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και εθελοντικά προγράμματα (ως συντονίστρια) περιλαμβάνονται στην πορεία όλων αυτών των ετών αποδεικνύοντας μια γυναίκα ανήσυχη και δημιουργική!
Στις εκλογές του Μαΐου δηλώνει παρούσα με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου.













ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Είμαι κόρη της οικογένειας του Δημήτρη Ηλιάδη και της Μιμίκας Καλαμάρη. Με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη της γνωστής οικογένειας της ΑΕΚ Νικολούδη έχω γεννηθεί και κατοικώ στην Κόρινθο από τον Δεκέμβριο του 1991.
Τελείωσα το 2ο Λύκειο Κορίνθου και έπειτα αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας .
Ομιλώ την Αγγλική γλώσσα.
Αγαπώ την μουσική ( τετραετή φοίτηση σε ωδείο ) καθώς και το θέατρο (συμμετοχή στην θεατρική ομάδα της Νέας Ιωνίας ).
Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το κινηματογράφο , τη γυμναστική και τη φροντίδα των αδέσποτων που δυστυχώς υπάρχουν πολλά.

Σαν πρωτάκι της πολιτικής νοιώθω μεγάλη τιμή που ο κ. Νίκος Σταυρέλης με επέλεξε να είμαι δίπλα του, διότι θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο μας να αποκτήσει μια νέα «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Γι αυτό και εγώ με την σειρά μου και εφ΄ όσον μου δωθεί η ευκαιρία έχω την πρόθεση και την διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ να πραγματοποιηθούν οι σκέψεις και τα οράματα της παράταξης μας για να κερδίσει ο Κορίνθιος Δημότης αυτά που του αξίζει.










ΖΑΒΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Κόρινθο , όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του, ενώ
κατάγεται από τη Νεμέα.
Είναι 31 ετών, άγαμος.
Είναι πτυχιούχος Γεωπόνος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ομιλεί την αγγλική γλώσσα

Εργάζεται ως γεωπόνος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου






ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ



Είναι γέννημα θρέμμα της πόλης της Κορίνθου, όπου γεννήθηκε , μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.
Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μάλλιου με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά το Δημήτρη, τη Κωνσταντίνα και την Αγγελική.
Είναι πτυχιούχος του ΙΕΚ ΣΒΙΕ ειδικότητας Χειριστών Ιατρικών Συσκευών του τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών, καθώς επίσης απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα Φυτικής Παραγωγής στο τομέα του γεωτεχνικού ελέγχου.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία Crown Hella’s για 13 χρόνια, ενώ παλιότερα είχε απασχοληθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του νομού μας (ΙΡΙΣ νερά, ΦΥΡΚΟ ζωοτροφές, ΒΕΚΚΑ αλλαντικά, Λαρσινός).




ΚΕΜΕΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1969 στη Κόρινθο όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.
Είναι παντρεμένος με την Ηλιοπούλου Παναγιώτα με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σχολής Δ/σης και Οικονομίας ΑΤΕΙ Καλαμάτας, και του Τμήματος Στελεχών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Εκμεταλλεύσεων της Σχολής Δ/σης και Οικονομίας ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.
Εργάζεται ως μόνιμος υπάλληλος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορίνθου, ενώ έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στην Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Κορινθίων και στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Κορίνθου

Είχε ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια