Header Ads

Μία Ελληνίδα από το Κιάτο στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές του κόμματος του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν


Μια Ελληνίδα που διαπρέπει στο Παρίσι και διαφημίζει τη χώρα μας και τον δήμο Σικυωνίων, είναι στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές του κόμματος του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ ΜΑΚΡΟΝ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κόρη του πρώην αντιδημάρχου και υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο Σικυωνίων, Ν. Ζαχαρόπουλου, που διαμένει και εργάζεται στο Παρίσι, ως χειρουργός γυναικολόγος, Dr Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, επιλέχθηκε από τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ ΜΑΚΡΟΝ να ορισθεί υποψήφια και να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος «Η Δημοκρατία μπροστά» στις ευρωεκλογές του 2019.
Πρόκειται για ύψιστη τιμή στο πρόσωπό της, στην οικογένεια της, τον τόπο καταγωγή της (το δήμο Σικυωνίων) και την Ελλάδα.
Υπερήφανοι οι γονείς της Χρυσούλας, Νίκος και Μαρία, καθώς βλέπουν την κόρη τους να διαπρέπει στο εξωτερικό επαγγελματικά και όχι μόνο! Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στην Χρύσα και να συνεχίζει να κάνει υπερήφανους τους γονείς της! Να υπενθυμίσουμε ότι η Χρύσα είχε παρασημοφορηθεί το 2017 από τον προηγούμενο πρόεδρο της Γαλλίας FrancoisHolland, με το μετάλλιο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας, για να υπογραμμίσουν τις σημαντικές αξίες της προσωπικής και επαγγελματικής της διαδρομής, χάρη στην έντονη κινητοποίηση της προς τη κοινωνία, τα κράτη και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλος ανέφερε για την επιτυχία αυτή της κόρης του:
«Ως δημόσιο πρόσωπο οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην κόρη μου, Dr Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, Χειρουργό- Γυναικολόγο, κάτοικο Παρισιού, για την επιλογή της από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ ΜΑΚΡΟΝ να ορισθεί υποψήφια και να πλαισιώσει το Ψηφοδέλτιο του κόμματος «Η Δημοκρατία μποροστά» [LaRepubliueEnMarche!,LREM] στις Ευρωεκλογές του 2019.
Την συνοδεύουν οι ολόψυχες ευχές όλων μας για καλή επιτυχία, στις νέες αυτές προκλήσεις της ζωής της
Οι καλύτερες ευχές μου συνοδεύουν και όλα τα παιδιά, όλα τα Ελληνόπουλα, εντός και εκτός των συνόρων της Χώρας, να έχουν υγεία δύναμη και πρόοδο στη ζωή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια