Header Ads

UNICS LEGAL SERVICES : Τριήμερη Απόδραση στην Ήπειρο



ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook

Ο χρήστης Κυριάκος Κόκκινος κοινοποίησε μια φωτογραφία.
12 Μαρτίου στις 12:38 π.μ. 


Στο Κατώι με τη γυναίκα της ζωής μου, γιορτάζοντας τη χαρά της κοινής μας ζωής! 
Μία μοναδική διαφυγή εξερεύνησης της Ηπείρου, του Μετσόβου και των πέριξ αξιοθεάτων, με καλούς φίλους, με τους οποίους εί­χαμε την καλή τύχη να μοιραστούμε ποιοτικό χρόνο, συναισθήμα­τα και γόνιμες ιδέες! 
Στο απίθανο Grand Forest με τους πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους του, αισθανθήκαμε στο σπίτι μας και εορτάσαμε γενέθλια της Σίσ­συ, της Εμμανουέλας και του Θανάση! Εύχομαι να σκορπίζετε πά­ντα την ομορφιά της ψυχής σας στον κόσμο και να βγαίνετε πάντα πλουσιότεροι! 
Η περιπέτεια συνεχίστηκε στα μαγαζιά του Μετσόβου, προσκύ­νημα στη Μονή Βαρλαάμ και Μεταμόρφωσης του Σωτήρος των εκ­πληκτικών Μετεώρων, επίσκεψη στο Αρχοντικό Μουσείο Αβέρωφ - Τοσίτσα, οινογνωσία στο Οινοποιείο Κατώι Αβέρωφ και ανάταση ψυχής και πνεύματος στο «μπαλκόνι» του φαραγγιού του Βίκου, του μεγαλύτερου παγκόσμια φαραγγιού, βάθους 900 μ και του πέ­τρινου δάσους του με τους απίστευτης φυσικής αρχιτεκτονικής ο­μορφιάς πέτρινους σχηματισμούς. Γύρω μας παντού η συναρπαστι­κή φύση της Ηπείρου, τα ursa trail μονοπάτια, μια ομορφιά που κό­βει την ανάσα! Ο ήχος του ανέμου στις ξύλινες σκεπές, το κελάη­δημα των πουλιών στο άγριο δάσος ελάτης και οξιάς μας χάιδεψε γλυκά τις ψυχικές χορδές φορτίζοντάς μας ζωτική ενέργεια. Καλή τεσσαρακοστή σε όλους και μην ξεχνάτε ότι σήμερα ανοίγει μια α­κόμη κοσμική περίοδος αγώνα, που αποσκοπεί στο να μας αποκα­λύψει τα μυστικά της ζωής, του πώς να γίνουμε πλήρεις κι ευτυχείς κάνοντας πλήρεις κι ευτυχείς όσους μας αγγίζουν...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια