Header Ads

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : Ο ΠΑΣ Κόρινθος Κυπελλούχος Κορινθίας


Κόρινθος, 14-03-2019 : Κυπελλούχος ΕΠΣ Κορινθί­ας 2019 αναδείχθηκε Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στον τελικό α­γώνα που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου το α­πόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. 
Στον Τελικό Κυπέλλου ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ κέρδισε με 4-0 τον Σαρωνικό Γαλατακί­ου σε έναν αγώνα που ήταν εμφανής η διαφορά δυνα­μικότητας μεταξύ των δύ­ο ομάδων. Τα γκολ για τους ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥΣ πέτυχαν: Οι Ράπτης, Κατσούκης, Γάλας και Καραγιάννης 
Η ομάδα της Κορίνθου αστόχησε να στείλει στο 44΄μετον αρχηγό της ομάδας Σάκη Σιδέρη την μπάλα στα δίκτυα. ενώ στο 34΄ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Σαρωνικού Καλογέρη. 
Στο Β΄ Ημίχρονο η ομάδα της Κορίνθου κατέβασε τα­χύτητα και ο προπονητής της Γιάννης Βασιλόπουλος α­πέσυρε στον πάγκο ποδοσφαιριστές του για να τους ξεκουράσει ενόψει δύσκολης στη συνέχεια αναμέτρη­σης. 
Πριν την έναρξη του Αγώνα η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ¨ΚΟΡΙΝ­ΘΟΣ ΘΥΡΑ 3¨ απένημε τιμητική αναμνηστική πλακέ­τα στον προπονητή του Σαρωνικού Γαλατακίου Θανά­ση Περαχωρίτη για την προσφορά του στην αγαπημέ­νη τους ομάδα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια