Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...



Συνελήφθη στο Κιάτο 55χρονος με χασίς


Συνελήφθη, στις 18.3.2019 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 55χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αγρόκτημα του 55χρονου, όπου βρήκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -370- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

korinthosTV



Μπαράζ συλλήψεων στην Κορινθία – Διαβάστε αναλυτικά

korinthosTV

Μπαράζ συλλήψεων είχαμε το, Σάββατο 16 Μαρτίου , σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων. Αναλυτικά:
Συνελήφθη, το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 46χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, για ληστεία.
Συνελήφθησαν, στις 16.3.2019 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 20χρονος και ένας (1) ανήλικος, γιατί εισήλθαν σε αύλειο χώρο οικίας και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθη, το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες βουπρενορφίνης και κάνναβης και δεκαεννέα (19) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν .

Δεν υπάρχουν σχόλια