Header Ads

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ κάπου στοχεύει…


Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες δεν μπορεί να είναι ένα τυχαίο επικοινωνιακό γεγονός. Όλα τα “Συστημικά” ΜΜΕ Ραδιόφωνα και Τηλεόραση εφαρμόζουν πρόγραμμα παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν στρέψει την απόλυτη προσοχή τους σε όλα όσα συμβαίνουν στη Νέα Ζηλανδία με τον τρομοκράτη, που δολοφόνησε και τραυμάτισε αθώα θύματα. Είναι φανερό το προπαγανδιστικό παιχνίδι, που παίζεται. Προσπαθούν οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι και τα Τηλεοπτικά Μέσα να πείσουν την κοινή γνώμη πως αυτό είναι το πιο σημαντικό γεγονός, που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Επικαλούνται το “Κτύπημα” κατά των Μουσουλμάνων για να αποδείξουν πως οι λαοί της Ευρώπης κινδυνεύουν από αυτή την κατεύθυνση.
Δεν ισχυριζόμαστε πως δεν είναι σοβαρό το γεγονός αυτό, αλλά έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών άλλων παρόμοιων κτυπημάτων, που κυριαρχεί το ενδεχόμενο να είναι στημένα στοχεύοντας σε άλλα αποτελέσματα. Είναι δύσκολο να παραβλέψουμε ότι το όλο δραματικό γεγονός, δεν αποτελεί την πιο σημαντική είδηση. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η παρουσίαση των ειδήσεων για το τρομοκρατικό κτύπημα στο νησί του Ν. ημισφαιρίου, υπήρξε υπέρ το δέον επίμονη, με πανομοιότυπες και ανούσιες πληροφορίες για απασχόληση των ακροατών και ποδηγέτηση της άποψης ότι εκεί υπάρχει μόνον ο κίνδυνος, στον άκρατο ρατσισμό. Δημιουργεί, δημιουργούνται αμφιβολίες, ως προς την αλήθεια σκοπών.
Αυτές οι ημίωρες πληροφορίες επί ένα δεκαήμερο σε μία συνολική ώρα δελτίου ειδήσεων δεν είναι φυσιολογικές. Κάτι σοβαρό επιδιώκουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, κάποια σοβαρότατη απόφαση μεθοδεύουν ή κάτι πάνε να αποκρύψουν. Έκαναν σημαία τον μακελάρη και όλα τα ΜΜΕ αναφέρουν πως πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχουν διάχυτες πληροφορίες πως την ίδια ώρα κάποια ΜΜΕ αποκρύπτουν το αίτημα της Ν.Δ. για την ενημέρωση της κοινής γνώμης για το πόρισμα της σύλληψης των δύο στρατιωτικών από τούρκους στον Έβρο και τη δίκη τους στην Αδριανούπολη, που δεν δημοσιοποιείται. Τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν και να καλύψουν την πολύ σοβαρή υπόθεση παιδοφιλίας με πρωταγωνιστές τον Μπιλ Κλίντον και τον Πρίγκιπα Andrew της Βρετανίας.
Το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία έχει γίνει σημαία των μεγάλων καναλιών ανά τον κόσμο για να κρυφτεί κάτω από το χαλί αυτό που η Ελίτ δεν θέλει να μάθει ο κόσμος. Πως οι άρχοντες της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αυτοί που κυβερνούν, είναι οι μεγαλύτεροι ανώμαλοι του πλανήτη. Το σκάνδαλο παιδοφιλίας πρέπει να καλυφθεί για να συνεχίσει ο κόσμος να πιστεύει τους «καλούς» πολιτικούς, που τον κυβερνούν και αγωνίζονται για την πάταξη της τρομοκρατίας... με την ψήφιση και άλλων δεσμών για «το καλό και την ασφάλεια της ανθρωπότητας». Κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τους δίδυμους Πύργους της Ν. Υόρκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια