Header Ads

Επόμενος σταθμός το Ντουμπάι για τον Τσιτσιπά : Ο Έλληνας τενίστας μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Μασσαλία θα λάβει μέρος στο 500άρι τουρνουά που ξεκινάει την Δευτέρα (25/2) στα Εμιράτα


Τον δεύτερο ATP και συνολικά 3ο τίτλο στην καριέρα του πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να ολοκληρώνει ιδανικά την παρουσία του στο Open 13 που διεξήχθη στη Μασσαλία. 
Ο 20χρονος νίκησε τον Μικαΐλ Κουκούσκιν στον με­γάλο τελικό και επιβεβαίωσε περίτρανα ότι είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο. Ο «Τσιτσι­φάστ» την Δευτέρα θα ανέβει στο Νο.11 της παγκόσμι­ας κατάταξης και πλέον στοχεύει σε νέες επιτυχίες, που θα του δώσουν το εισιτήριο για την πρώτη 10άδα. 
Επόμενος σταθμός για τον Τσιτσιπά θα είναι το Ντου­μπάι, όπου θα λάβει μέρος στο 500άρι τουρνουά που ξεκινάει την Δευτέρα (26/2) στα Εμιράτα. Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Μάθιου Εμπντεν. Ο συμπατριώτης μας είναι το φαβορί για τη νίκη και αν το επιβεβαιώσει και μέσα στο κορτ, θα πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο, όπου θα παίξει είτε τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε, είτε κάποιον από τα προκριματικά. 
Από εκεί και πέρα, στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο. 1 του ταμπλό, Κέι Νισικόρι, ενώ στα ημιτελι­κά με τους Μάριν Τσίλιτς και Ντανιήλ Μεντβέντεφ. Αξί­ζει να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω τουρνουά θα λάβει επίσης μέρος ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και οι Μίλος Ράονιτς, Κάρεν Κατσάνοφ και Φερνάντο Βερ­ντάσκο. 

in.gr25 Φεβρουαρίου 2019, 10:20 

Δεν υπάρχουν σχόλια