Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – 24η αγωνιστική : ΑΣ Άγιος Γεώργιος – Α.Σ. Κόρινθος 06 : 0-4 / Τα γκολ Μυργιώτης 2, Τζανέτος 1 και Κάπλατζης 1


Εύκολο απόγευμα για την πρωτοπόρο του πρωταθλη­ματος Α’ κατηγορίας Κορινθίας, ΑΣ Κόρινθος 06, που νί­κησε 4-0 την νεανική ομάδα του Αγίου ΓεωργίουΚορίν­θου. Η ομάδα του Τάσου Πέρρα ξεπέρασε τον αποκλει­σμό της από το κύπελλο ΕΠΣ Κορινθίας την περασμένη Τετάρτη , όπου ηττήθηκε με 3-2 από τον ΠΑΣ Κόρινθος και επικεντρώθηκε στην επόμενη αγωνιστική. Αποδίδο­ντας καλό ποδοσφαιρικό θέαμα με ομαδικότητα παικτών, συνεχή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας με εφευρη­ματικούε συνδυασμούς, κέρδισε μια άνετη νίκη παραμέ­νοντας κυρίαρχος και αήττητος στο φετινό Πρωτάθλημα μέχρι σήμερα. 
Παρεμπιπτόντως σημειώνουμε ότι αυτή η ήττα (για το κύπελλο ), ήταν η πρώτη από την σεζόν 2016 -2017 (25η αγωνιστική ) για τους τυπικά φιλοξενούμενους που είχαν χάσει για το πρωτάθλημα, από την ίδια ομάδα και με το ί­διο σκορ και παραμένει αήττητη από τότε. (Πάντα βέβαι­α για το πρωτάθλημα!!! ). Η Κόρινθος 06 προηγήθηκε μό­λις στο 5’ με τον...συνήθη ύποπτο Μάκη Μυργιώτη με 0- 1, στο 15’ ο Σάκης Τζανέτος με κοντινή προβολή έκανε το 0-2, ενώ στο 45’ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήμα­τος Μάκης Μυργιώτης έγραψε το 0-3 , που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 
Στο β’ ημίχρονο οι νικητές έριξαν στροφές έφεραν το παιγνίδι σε ρυθμούς προπόνησης και στο 52’ ο Κάπλα­τζης έκλεισε το σκορ σε 4-0. Άνετη επικράτηση για τους επίδοξους πρωταθλητές, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Για την συμπα­θή ομάδα του Αι Γιώργη, ντεπούντο για τον νέο προπο­νητή Γιώργο Αγγελή, που αντικατέστησε τον Γιάννη Χό­ντια, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα μετά από 6 χρόνια. Έχει στο δυναμικό της αξιόλογα νε­αρά παιδιά η ομάδα, που προέρχονται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου, αλλά θα πρέπει να πάρει και μερικά τρίπο­ντα γιατί ίσως κινδυνέψει να χάσει την κατηγορία, σε πε­ρίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Σεφέρης, ο οποίος με τους βοηθούς του Σαχίνη και Σινγκ, πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα.απο­δίδοντας μία πολύ καλή διαιτησία. 

Α.Σ. ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ : Κόντης, Sina, Ζερβάκος, Βελέντζας, Δόσης (65’ Στρούμπας ), Λογοθέτης, Κακαβελάκης, Κάπ­πος, Σουφρίλας (52’λτ Χουρσαλάς ), Καλύβας (28’ Τό­σκα), Μπέκος (74’ Παπαγιώργης). 

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : Σκούρτης, Γκουριώτης, Φίλης (58’ Μαυρέλης ), Μαγγίνας, Τριμπόνιας, Τσάκα, Καμπιώ­της (46’ Τσατσόπουλος ), Karlos Dialo So, Μυργιώτης (62’Rossian), Κάπλατζης, Τζανέτος (46’ Στασινόπου­λος ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια