Header Ads

Ε.Π.Σ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Α΄κατηγορία – 20η αγωνιστική / Αστέρας Δερβενίου - Α.Σ. Κόρινθος 2006 : 0 – 4 / Τα γκολ ….Αυτογκόλ, Κάπλατζης, Τζανέτος, Μυργιώτης...


Ακόμη μία καθαρή νίκη πρόσθεσε στην 20η αγωνιστική ημέρα ο ΑΣ Κό­ρινθος 2006 το Σάββατο στον εκτός έ­δρας αγώνα με τον Αστέρα Δερβενίου. Η ταρίφα το καθαρό σκορ 4- 0 της νί­κης και το τρίποντο που κράτησε ην ο­μάδα σε απόσταση ασφαλείς από τον δεύτερο ΠΑΟ Λουτράκι, στη βαθμολο­γία. Κι΄ αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκε η ανωτερότητα της ομάδας της Κορίνθου στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας. Ο ΑΣ Κόρινθος 2006 σ΄ αυτήν την αγω­νιστική ημέρα απέδειξε, πως ακολου­θεί σταθερά μία τακτική στο ευ αγω­νίζεσθαι, που τον έχει καθιερώσει , ως φαβορί του Πρωταθλήματος της ποδο­σφαιρικής περιόδου που διανύουμε. 
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες της ημέρας , οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Κόρινθος 06, σαν άλλοι ποδοσφαι­ρικοί Λοκατζήδες χρησιμοποίησαν την κακοκαιρία και την αντάρα της βροχής, του τσουχτερού κρύου και του δυνα­τού παγωμένου ανέμου που ερχόταν από τον απέναντι χιονισμένο Παρνασ­σό σαν ευκαιρία για μία περιφανή νίκη. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ανέ­πτυξαν τη γνωστή τακτική τους. Μονα­δική Ομαδικότητα χωρίς περιττές προ­σωπικές προσπάθειες που κουράζουν και γίνονται εύκολη λεία του αντιπά­λου, χαμηλέ στρωτές μπαλιές παίζο­ντας το ένα – δύο χωρίς να ¨πουλά­νε¨την μπάλα και το πλασάρισμα σε ξεμαρκάριστο συμπαίκτη κατάφεραν σε πολλές φάσεις να διεισδύσουν ε­πιθετικά και να παραβιάσουν την εστί­α του Αστέρα. 
Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά μετά από αγωνιστικό πνεύμα, πολύ τρέξιμο και διεκδίκηση της μπάλας, πί­στη για τη νίκη και αφαρμόζοντας τις ο­δηγίες του προπονητή τους με ομαδι­κούς συνδυασμούς οι τελικές εκτελε­στές άρχισαν τον χορό των γκολ. Με­τά από στημένο κτύπημα φάουλ η μπά­λα βρήκε αμυντικό επωστρακίστηκε και κατέληξε στα δίκτυα του Αστέρα α­νοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενού­μενους σε 1-0. Ακολούθησε σούτ του Κάπλατζη έξω από την περιοχή και το σκορ ανέβηκε στο 2-0, με τον Τζανέ­το να κάνει το 3-0 με προβολή και τον Μυργιώτη να κλείνει με κεφαλιά το τε­λικό σκορ σε 4-0 μέσα στη τρελή χαρά των Κορινθίων. 
Την επόμενη 21η αγωνιστική ημέρα ο ΑΣ Κόρινθος 06 θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Ζευγολατιού στο ΔΑΚ Κορίνθου με έναρξη την 13,00΄ώρα. 
Η Διαιτησία του Βλαντή και των βοη­θών του Μπάρτζη και Σακελλαρίου πο­λύ καλή, χωρίς προβλήματα. 

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σκούρτης, Γκουριώ­της, Τριμπόνιας, Μαγγίνας, Οικονόμου, Τζανέτος, Στασινόπουλος, Φίλης, Τα­τσόπουλος, Κάπλατζης, Καμπιώτης. Έ­παιξε και ο Μυργιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια