Header Ads

Donald John Trump Jr προς μαθητές : «Δεν έχετε την ανάγκη, αποτυχημένοι καθηγητές να σας πουλάνε Σοσιαλισμό»


«Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει»

Φεβρουάριος 13, 2019

Ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ (Donald John Trump Jr), ενθάρρυνε τους μαθητές αλλά και τους φοιτητές, να απορρίψουν την Αριστερή προπαγάνδα, των καθηγητών. Έριξε «βόμβες» εναντίον των Δημοκρατικών και γενικότερα εναντίον της Παγκοσμιοποίησης.
Είπε συγκεκριμένα: Μου αρέσει να βλέπω νεαρούς (συντηρητικούς), γιατί ξέρω ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Μην το βάζετε κάτω, να συνεχίσετε να «πολεμάτε». Δεν έχετε την ανάγκη, αποτυχημένοι καθηγητές να σας πουλάνε Σοσιαλισμό. Δεν χρειάζεται να τους ακούτε, γιατί έχετε τον δικό σας τρόπο σκέψης.
Παρακάτω είπε: Παιδιά να φοράτε τα καπέλα που αναγράφουν το σύνθημα «Ας κάνουμε την Αμερική και πάλι σπουδαία». Ο πρόεδρος σας στηρίζει, βρίσκεται στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει να πολεμήσετε τις ψεύτικες ειδήσεις (των ΜΜΕ). Η αλήθεια θα νικήσει.
Η Αμερική έχει ξεφύγει από τον Σοσιαλισμό για τα καλά. Μέρα με την μέρα, η Εθνική Δεξιά παίρνει όλο και περισσότερες εξουσίες και ταυτόχρονα, κρατάει τους πολίτες ευχαριστημένους.
Οι Αμερικάνοι πλέον, φωνάζουν: ΗΠΑ, ΗΠΑ, ΗΠΑ και δεν φωνάζουν: Δώστε μας επιδόματα και Δικαιώματα.
Οι άνθρωποι έχουν καταλάβει, ότι η παγκοσμιοποίηση καταστρέφει τα Έθνη-Κράτη. Βέβαια, καμία ιδεολογία δεν υπάρχει ώστε να υπηρετεί τον άνθρωπο ΟΜΩΣ:
Σε μια εποχή που οι υπάλληλοι της Νέας Τάξης έχουν αναλάβει τον ρόλο των καταστροφέων των παραδοσιακών αξιών, άνθρωποι σαν τον Τραμπ σπανίζουν και για αυτό αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια