Header Ads

ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ : Η «ντροπή» του αναπληρωτή Υπουργού προ-πολίτη…


Επαναλαμβάνουμε και την επόμενη στήλη: «Την πλειοψηφία της Κορινθίας κοινής γνώμης απασχολεί σοβαρά η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση σχετικά με τα Κέντρα Κράτησης. Την ώρα, που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να αφήσει ελεύθερους τους λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης, ανά την Ελλάδα εξαιτίας της «ντροπής» που νοιώθει, όπως ανέφερε, προκαλούν εθνικό σοκ τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο αριθμός των λαθρομεταναστών, που έχει κατακλύσει την χώρα τείνει να υπερβεί τον πληθυσμό των Ελλήνων εντός ολίγων ετών.
Ειδικά το προηγούμενο έτος «συνελήφθησαν», χωρίς δικαίωμα απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας 77.263 άτομα έναντι 43.002 το έτος 2013. Επάνω, που πήγαινε ο αριθμός να μειωθεί προέκυψαν οι εκλογές, που απαρίθμησαν κυβέρνηση και Υπηρεσίες Ασφαλείας με το παραπάνω επικίνδυνο εθνικά αποτέλεσμα.
Η καθένας μπορεί να κατανοήσει και να θορυβηθεί τι πρόκειται να συμβεί με την αλόγιστη πρόθεση της δικομματικής κυβέρνησης να απελευθερώσει χιλιάδες λαθρομετανάστες. Θα κυκλοφορούν οι εν λόγω απρόσκλητοι μουσαφίρηδες ανά τις πόλεις και τα χωριά, κατά βούληση, αφού προηγουμένως θα έχει λαδωθεί το στομάχι τους και κορεστεί από την πείνα, ως τρόφιμοι στα μετονομασθέντα «Κέντρα Φιλοξενίας», σε βάρος και από το υστέρημα του ελληνικού λαού, ο οποίος λιμοκτονεί.
Πέρα από την «ντροπή» που λέγει ότι αισθάνεται ο Υπουργός μας και τα άλλα θέματα που αφορούν μόνο τον ίδιον τον συναισθηματικό του ρόλο και κανέναν νομοταγή Έλληνα πολίτη, ο ελληνικός λαός απαιτεί άμεσα λύσεις για να σταματήσει αυτή η μάστιγμα της λαθρομετανάστευσης σε μια χώρα με μικρό πληθυσμό, δημογραφικό πρόβλημα στο κόκκινο, που κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό του ξένου και παράνομου στοιχείου.
Αν θέλει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να προσφέρει καλό στην πατρίδα μας, να καταγγείλει μονομερώς τις Συμφωνίες Μάαστριχτ και Δουβλίνο Ι και ΙΙ, ώστε να πάψει να υφίσταται κώλυμα απέλασης των λαθρομεταναστών.
Κάθε τι άλλο, παραπέμπει σε μελλοντικό αφανισμό του ελληνικού στοιχείου, το οποίο επιβουλεύονται, οι πάτρωνες της Ελλάδας και τα μίσθαρνα ντόπια όργανά τους…»
Πέρασαν τα χρόνια, η κατάσταση αντί να καλυτερέψει έγινε εφιάλτης και κανείς δεν ασχολείται με τον εκφυλισμό της πατρίδας μας. Μήπως και για την Ελλάδα της Αποστασίας, διάγουμε εποχή επιβολής Θείου Επιτίμιου ;

Δεν υπάρχουν σχόλια