Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ : Υπαρκτός ο Ευρωσκεπτικισμός και η αύξηση Εθνικών κομμάτων...


Στις τελευταίες Πολιτικές και Αυτοδιοικητικές Εκλογές όπου κομματικοποιούνται οι Συνδυασμοί τα κόμματα του Ευρωσκεπτικισμού έδωσαν ισχυρό μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στην Ελλάδα ό,που το Ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής ήλθε τρίτο κόμμα, αυξάνοντας τα ποσοστά του από τις εκλογές του 2009 κα παλαιότερα. Συνολικά οι Ευρωσκεπτικιστές κατέλαβαν το 2014 στην Ευρωβουλή 129 έδρες και έχουν γίνει ο εφιάλτης στα κόμματα Εξουσίας, δηλαδή στα Κεντροδεξιά και τα Κεντροαριστερά, που είχαν συνηθίσει στο δικομματισμό μέχρι τότε.
Μιλάμε για πραγματική εξέγερση των Λαών της Ευρώπης, η οποία δεν επιθυμεί να εφαρμοσθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτή η εξέγερση δεν είναι κάτι που φάνηκε ξαφνικά στον πολιτικό ορίζοντα των χωρών μελών. Αυτό που ζήσαμε εμείς οι Έλληνες τα τελευταία τρία χρόνια με τις ογκώδεις διαμαρτυρίες, που συντάραξαν το Πολιτικό Κατεστημένο, ήταν εδώ και πολύ καιρό επί μονίμου βάσεως γνώρισμα όλων σχεδόν των κρατών -μελών.
Τα αίτια που αποδίδονται στην αύξηση της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, δεν είναι παντού τα ίδια. Κάθε χώρα έχει τις δικές της Αξίες και Σταθερές, για τις οποίες ζουν και αναπνέουν οι Λαοί. Βασικά αίτια, όμως, μπορούν να χαρακτηρισθούν η Οικονομική Αστάθεια και η μεγάλη ανεργία, η Ξενοφοβία, που στηρίζεται στην αθρόα λαθρομετανάστευση Ισλαμιστών από την Αφρική και την Ασία. Είναι γνωστό πλέον ότι η παράνομη μετακίνηση Λαών προς την Ευρώπη υποκινείται από το «Σύστημα».
Στην Ελλάδα, μετά την απάνθρωπη επιβολή του Μνημονίου και την ισοπέδωση των πάντων προς τα κάτω, ο Ευρωσκεπτικισμός φούντωσε και ξεπέταξε ένα κόμμα του μηδέν κόμμα τόσο τοις εκατό σχεδόν σε διπλάσιο ποσοστό , που διαρκώς αυξάνεται. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής, αρχικά, αλλά και μετά τη φυλάκιση βουλευτών του κόμματος, ακόμα και του Αρχηγού του, οφείλεται κατά πολύ στην ασυδοσία των κλεπτών του δημοσίου χρήματος, την μη απόδοση Δικαιοσύνης ακόμη και σε αυτούς που συγκαταλέγονται στη διαβόητη “Λίστα Γκαρντ”, στους υπόδικους που την έχουν βγάλει καθαρή, ενώ καταλήστεψαν το δημόσιο κλέπτοντας οπώρας ή φοροδιαφεύγοντες. Οι ψηφοφόροι δεν βλέπουν να “μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ακόμη και οι δολοφόνοι τη βγάζουν καθαρή αφού κάθε λίγο παίρνουν την άδειά τους
Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πλειάδα άλλων αιτίων... Αλλά «εστίν δίκης οφθαλμός, Ως τα πενθερά…»

Δεν υπάρχουν σχόλια