Header Ads

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : Το ερώτημα για Τραμπ και Πούτιν…


Πριν δύο χρόνια επισημαίναμε από αυτήν εδώ τη στήλη: «Η Διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, που διαδραματίζονται πίσω από τις κουρτίνες, εν όψει της αυριανής ημέρας, που αποτελεί σημείο ορόσημο για τα σχέδια των κοσμοκρατόρων. Οι ενημερωμένοι πολίτες και όχι οι λάτρεις – θύματα - του τηλεοπτικού καναπέ είδαμε να οργανώνονται συγκεντρώσεις πολιτών στις ΗΠΑ ενάντια στην εκλογή του Τραμπ, ακούσαμε διάφορους μεγάλης φήμης και εμβέλειας ηθοποιούς των δύο φύλων να καταφέρονται επίσης κατά του νέου Προέδρου, αλλά και με δέος πληροφορήθηκαν τη μεταφορά Νατοϊκών Δυνάμεων στις Βαλτικές χώρες με χιλιάδες προσωπικό και βαρέα επιθετικά όπλα, που αποτελούν ένδειξη σοβαρής απειλής για την Παγκόσμια Ειρήνη.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάνουν τα πάντα προκειμένου να προκαλέσουν ισχυρή ρωσική αντίδραση, φτάνοντας στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου, μόλις λιγότερο από μία εβδομάδα πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Όπως αναφέρει η πάντα ενημερωμένη και έγκυρη ιστοσελίδα El.gr, ο πιο σίγουρος τρόπος για τη Νέα Τάξη είναι τη δεδομένη στιγμή να ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών, ταπεινώνοντας παράλληλα την Ρωσία, αποδεικνύοντας με οποιαδήποτε στοιχεία την εμπλοκή της Μόσχας στις εκλογές του Νοεμβρίου. Ωστόσο προς το παρόν στις ΗΠΑ περιορίζονται στις...λεκτικές απειλές. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο γερουσιαστής Lindsey Graham, όπου μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, παραδεχόμενος δημόσια πως οι ΗΠΑ πρέπει να χτυπήσουν πρώτες Ο γερουσιαστής δήλωσε: «Θα πρέπει να δείξουμε και να ενημερώσουμε την Ρωσία με σαφήνεια, πως δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει στην εκλογική διαδικασία.
Η ψυχραιμία χάνεται από τη Νέα Τάξη στις ΗΠΑ και μένει μόνο να παρακολουθήσουμε τα γεγονότα, τα οποία μέρα με τη μέρα θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Από προσχήματα οι ΗΠΑ μας έχουν συνηθίσει, αφού μετά από κάθε πληροφορία της CIA εκήρυτταν καταστροφικό πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης ζητούσαν συγγνώμη για τις ψευδείς πληροφορίες. Τι προμηνύουν οι επιθετικές μεταφορές δυνάμεων, που περικυκλώνουν τη Ρωσία;». Δεν σταμάτησαν τον Τραμπ, δεν τόλμησαν να τα βάλλουν με την Ρωσία, αποσύρει ο Τραμπ τις δυνάμεις από τη Συρία…Ο Τραμπ παραμένει στη θέση του. Τι μέλλει γενέσθαι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια