Header Ads

Το Θέατρο Περιγιαλίου σε συνεργασία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ θα παρουσιάσει το βραβευμένο Θεατρικό Έργο : « Το γιο – Γιο » Της Μίνας Πέτρου – Βενετσάνου


ΑΘΗΝΑ : 28-1-2019

Φίλε Βαγγέλη,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.
Δεν ξέρω. Αν έχεις πληροφορηθεί, ότι το Θέατρο Περιγιαλίου σε συνεργασία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ, υπό την Προεδρίαν του αξιόλογου Συγγραφέα κ. Γιάννη Μπάρτζη, θα παρουσιάσει γιορτάζοντας από κοινού την Ημέρα Θεάτρου, την 27ην Μαρτίου 2019,το βραβευμένο με Κρατικό Βραβείο για Δόκιμους Συγγραφείς από το Υπουργείο Πολιτισμού θεατρικό μου έργο «Το Γιό – Γιό».
Η πρεμιέρα του έργου, θα δοθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΟΥ σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, σε Σκηνοθεσία της Πολυξένης Ορκοπούλου – Ξανθάκη και Μουσική Επιμέλεια του Παύλου Γιαννακάκου. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν σειρά παραστάσεων στο Θέατρο Περιγιαλίου για το ευρύτερο κοινό της Κορινθίας.
«Το Γιό –Γιό» πρωτοπαίχτηκε στην Αθήνα, στο θέατρο «ΚΕΡΚΙΔΑ» Νέας Σμύρνης, σε Σκηνοθεσία του Φίλιππου Κωνσταντέλλου, όλην την Χειμερινή θεατρική περίοδο των ετών 1987-1988 και για πέντε συνεχείς μήνες.
Ξαναπαίχτηκε από την «ΘΗΒΑΙΚΗ ΣΚΗΝΗ», το τωρινό Δημοτικό Θέατρο της Θήβας, όλην την καλοκαιρινή θεατρική περίοδο του έτους 1991, σε Σκηνοθεσία του Αλέκου Κωνσταντινίδη και θεατρικό Φεστιβάλ της Κορίνθου (20-29/9/1991), όπου διαγωνίστηκε με 10 Πανελλαδικούς θιάσους, απέσπασε 2 ΒΡΑΒΕΙΑ (καλύτερης παράστασης από το κοινό και Σκηνοθεσίας) και 2 ΕΠΑΙΝΟΥΣ (Α ΄ και Β΄ Ανδρικού Ρόλου).
Αγαπητέ φίλε,
στα γράφω αυτά για να βάλεις σαν είδηση το γεγονός του ανεβάσματος στο θέατρο Περιγιαλίου του θεατρικού μου έργου «Το Γιό –Γιό», αν νομίζεις κατ΄αρχάς.
Δεν ξέρω αν σε κάποιο φύλλο της εφημερίδας έκρινες σκόπιμο να βάλεις κοίταξε το εσύ… Το αφήνω στην κρίση σου, στην αγάπη και την εκτίμησή σου γα μένα…

Ευχήσου μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ελπίζω να δεις την παράσταση του έργου μου με την κ. Ελένη και την Εύη.

Σε χαιρετώ και σ΄ευχαριστώ για ΟΛΑ

Με αγάπη και εκτίμηση και από πλευράς μου

ΜΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥ - ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια