Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ : Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Τράγκας!


«Οι παρασκηνιακές μεθοδεύσεις της Μέρκελ στον Ερντογάν και ο «βολικός» Τσίπρας»

Το τι πραγματικά μπορεί να κρύβεται πίσω από την παρασκηνιακή κουβέντα του Τσίπρα με τον Ερντογαν ανέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, κρούοντας καμπανάκι για το τί είναι ικανός να ξεπουλήσει ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς».
«Μια μαύρη γάτα εισήλθε στην Αγία Σοφιά την ώρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού και έδωσε αφορμή σε ποικίλα σχόλια. Κάποιοί έγραψαν για παλιές προφητείες άλλη για γκαντεμιά. Όπως και να έχει ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» και η κυβερνώσα αριστερά προσκύνησαν στην Αγιά Σοφιά. Μίλησαν για θρησκείες και μειονότητες. Ελπίζω ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» να μην πάρει το Νόμπελ και δώσει το μισό Αιγαίο. Μη δώσουμε το μισό Αιγαίο για ένα Νόμπελ που προωθούν μυστικές υπηρεσίες και συμφωνίες. Η Ντόρα Μπακογιάννη διαχώρισε την θέση της από τον Κυριάκο και εκτίμησε ότι το ταξίδι του πρωθυπουργού είναι προς την σωστή κατεύθυνση για την μείωση της έντασης. Πιστεύει αντίθετα από τον αδελφό της, ότι ο Τσίπρας έκανε σωστά και παράλληλα αποδέχτηκε την ατζέντα που είχε ανακοινώσει η τουρκική κυβέρνηση που μιλούσε για «γαλάζια πατρίδα».
Το καυτό ερώτημα είναι γιατί ο Ερντογάν κράτησε χαμηλούς τόνους και στις κοινές δηλώσεις δεν είπε τίποτα για τα νησιά, την ανατολική Μεσόγειο, «γαλάζιες πατρίδες», την Κρήτη, την Κύπρο, το Καστελόριζο και μοίρασμα στα κοιτάσματα. Φοβήθηκε μην παρεξηγηθεί μπροστά στον Τσίπρα; Εδώ ήρθε στην Αθήνα και τα έκανε «ροντέο» ή μήπως υπήρξε στο παρασκήνιο κρυφή συνομιλία;
Ελπίζω να μην πάρει το Νόμπελ και δώσει το μισό Αιγαίο. Η Αριστερά προσκύνησε Αγία Σοφιά και Βυζάντιο. Σίγουρα ο Ερντογάν υπολόγισε το ΝΑΤΟ, τις συμβουλές και τις οδηγίες των Αμερικάνων. Σίγουρα η Μέρκελ παρακάλεσε τον «σουλτάνο» να ηρεμήσει μέχρι να τελειώσει η «συμφωνία της λίμνης» και να υπογραφεί σήμερα η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Θερμή υποδοχή, δηλητηριώδες το παρασκήνιο, σίγουρα ο Ταγίπ υπολόγισε ότι αυτές τις ημέρες δεν πρέπει να φορτώσει άλλο την εικόνα του προδότη του «Ιωαννίδη», γιατί είναι βολικός τύπος. 8 τουρκικά σκάφη συνόδευαν τον Τσίπρα στη Χάλκη. Μακάρι να ανοίξει η σχολή της Χάλκης αλλά να μην δώσουμε Μυτιλήνη Χίο και Κω. Για αυτό έπεσε η πολυκατοικία στην Τουρκία, άναψε κερί ο άθεος!
Σίγουρα ο Ταγίπ, ο «σουλτάνος» είχε στο μυαλό του το ΝΑΤΟ, τους Αμερικανούς και τους αιώνιους συμμάχους τους Γερμανούς. Σίγουρα η κα. Μέρκελ παρακάλεσε τον «σουλτάνο» να ηρεμήσει και να μην αναφερθεί σε «γαλάζιες θάλασσές», νησιά, κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στην Κρήτη μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η μεγάλη προδοσία του Τσίπρα με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Να είστε βέβαιοι, ότι ο Ερντογάν πήρε αυτό που ήθελε στα παρασκήνια και έδωσε στον Τσίπρα, ένα ήρεμο σκηνικό φιλοξενίας προκειμένου να χωνέψει η διεθνής κοινότητα την εκχώρηση της Μακεδονίας. Οι Γερμανοί και οι άλλοι που κινούν την «μαριονέτα» του Μαξίμου, που έχουν το πιο βολικό δωσίλογο του Μάξιμου δεν θέλουν να έχει στη βιτρίνα του το «μακεδονικό» και κάποια άλλη εμφανή παραχώρηση στην Άγκυρα, ειδικά τώρα που οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν πίνοντας τα κρασιά τους στο ΝΑΤΟ. »
Και συνέχισε λέγοντας πως ο ελληνικός λαός προδόθηκε, με τον Τσίπρα να αποτελεί εχθρό της δημοκρατίας μη κάνοντας δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.
«Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί οι 8 θα έχουν την τύχη του Οτσαλάν, ένας αριθμός από αυτούς ή όλοι θα πέσουν στα χέρια των Τούρκων είτε με επιχείρηση είτε με προδοσία είτε να τους βρουν σε τρίτο έδαφος. Για αυτό είχαμε μόνο αναφορές στους μουφτήδες, για αυτό οι δηλώσεις στο Λευκό παλάτι ήταν ξαναζεσταμένα και πολυμασημενια κουκιά. Ακόμη, οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να αμβλύνουν την εικόνα της μεγάλης προδοσίας της Λίμνης και να μας πείσουν ότι το «Βόρεια» είναι κέρδος. Δουλεύουν εναντίον των παιδιών τους. Υπάρχει ακόμη μια ευδιάκριτη προσπάθεια της ΝΔ να κρατεί χαμηλά τους τόνους. Καταδικάζει ο Μητσοτάκης και ταυτόχρονα λέει ότι όλα αυτά είναι τετελεσμένα γεγονότα και το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να δυσκολέψει την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός προδόθηκε.
Ο Τσίπρας είναι εχθρός της δημοκρατίας και οι ενέργειες του ιδίου και ορισμένων συνεργατών του είναι αντεθνικές και ανθελληνικές. Δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός αύριο, να βγει και να παραχωρήσει το μισό Αιγαίο. Αυτά τα θέματα θέλουν δημοψήφισμα ή εκλογές. Δεν μπορεί να παριστάνει το Θεό και να κρύβει παρασκηνιακά γεγονότα. Και θα πρέπει και η αντιπολίτευση να είναι ειλικρινείς, και να μην κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα. Όταν δεν είσαι στο κόλπο τότε βγαίνεις και λες όλοι στο συλλαλητήριο και πας πρώτος με τη σημαία στο χέρι. Αφού δεν το πράττεις σημαίνει ότι φοβάσαι την Μέρκελ και τους Γερμανούς. Έχουν αυταρχική νοοτροπία, διότι μια τέτοια απόφαση δεν την παίρνεις στην πλάτη σου, αλλά το θέτεις ως ερώτημα στο λαό μέσω δημοψηφίσματος, δεν φυλακίζεις τα παιδιά των παιδιών σου. Όλα αυτά που έκανε ο Τσίπρας και η παρέα του είναι προδοσίες. Το να ανήκες στην Ευρώπη δεν σημαίνει με κατέχει η Γερμανία ως προτεκτοράτο .

(Συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια