Header Ads

Δημοτική Παράταξη «Κόρινθος 2014-2019» : Τιμολέων Πιέτρης … Απαράδεκτη κατάσταση δρόμων & πεζοδρομίων της Κορίνθου


Ο Τιμολέων Πιέτρης ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014-2019, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για την απαράδεκτη κατάσταση των δρόμων στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα στο κείμενο της ερώτησης αναφέρεται:

Κύριε Δήμαρχε, είχατε εξαγγείλει μεγάλο πρόγραμμα οδοποιίας – πεζοδρομίων για το σύνολο του Δήμου Κορινθίων στις 8/5/18, παραθέτοντας συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
-Είχατε αναφέρει για τον πρώην Δήμο Κορινθίων (δηλαδή για Κόρινθο, Εξαμίλια, Αρχαία Κόρινθο, Ξυλοκέριζα, Σολομό και ιδίως στις περιοχές Μπαθαρίστρας και Καλλιθέας) ότι θα πραγματοποιήσετε έργα οδοποιίας – πεζοδρομίων 4.600.000 ευρώ, για τον πρώην Δήμο Άσσου – Λεχαίου 900.000 ευρώ, για τον πρώην Δήμο Τενέας 850.000 ευρώ, για τον πρώην Δήμου Σαρωνικού 850.000 ευρώ και για τον πρώην Δήμο Σολυγείας 760.000 ευρώ.
-Επίσης αναφέρατε ότι σηκώνουμε τα μανίκια μας και εργαζόμαστε για όλους εσάς με εντατικούς ρυθμούς. Σήμερα 25/1/19, θα ήθελα να μας ενημερώσετε ποια από τα παραπάνω κονδύλια έχουν χρησιμοποιηθεί και για ποια έργα οδοποιίας και πεζοδρομίων;
-Για ποιό λόγο έχουμε καθυστέρηση και δεν έχουν γίνει όλα αυτά τα έργα μέχρι και σήμερα;
Αν δείτε το κέντρο της πόλης αυτή τη στιγμή είναι σαν να είναι βομβαρδισμένο. Σας αναφέρω ενδεικτικά τις οδούς Αδειμάντου, Κολιάτσου δίπλα από το δικαστικό Μέγαρο, Αράτου μετά το πρακτορείο των λεωφορείων και την Κύπρου που η κατάσταση είναι τραγική.
Κύριε Δήμαρχε, διαπιστώνουμε ότι δεν λειτουργείτε με εντατικούς αλλά με επιλεκτικούς ρυθμούς και οι δημότες έχουν απαιτήσεις πληρώνουν όλο το χρόνο τα δημοτικά τέλη και όχι κάποιους μήνες πριν τις εκλογές. Έχουν ανάγκη μιας δημοτικής αρχής που έχει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ασφάλεια τους όχι μόνο προεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια