Header Ads

Σε κακή ημέρα εκτός έδρας / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ.- ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : 0 - 1 / Διατήρησε όμως το αήττητο με γκολ του Καμπιώτη…


Νικηφόρα πέρασε και από το Χιλιομόδι ο πρωτοπόρος Α.Σ. Κό­ρινθος 06 που νίκησε με 1-0 την σκληροτράχηλη ομάδα του Ατρό­μητου. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και η ει­κόνα, που παρουσίασαν στο παι­γνίδι αυτό θα την χαρακτηρίζαμε, για τα δικά της δεδομένα την χει­ρότερη στη φετινή σεζόν. Αν ό­μως κρίνουμε με αντικειμενικά κριτήρια, θα λέγαμε ότι οι γηπε­δούχοι έπαιξαν μαζική άμυνα με μοναδικό προωθημένο τον Χρή­στο Τσουμάνη. 
Πάθος, δύναμη και σκληρό παιγνίδι ήταν τα χαρακτηριστι­κά τους, αλλά επί της ουσίας μό­νο δύο φορές απείλησαν την εστί­α του σταθερού Σκούρτη. Πρώτα στο 21’ όταν ο Τριμπόνιας έδιω­ξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Χ.Τσουμάνη και στο 34’ όταν πάλι πάνω στη γραμμή έδιωξε το σουτ -καραμπόλα των παικτών του Α­τρομήτου ο Τσάκα. Επίσης στο 93’ το δυνατό φάουλ του Χρ.Τσουμά­νη δεν δημιούργησε κανένα πρό­βλημα στον Σκούρτη. 
Ερχόμαστε τώρα στη πλευρά των φιλοξενουμένων. Οι Κορίνθι­οι απέδειξαν ότι και στη μέτρια η­μέρα ξέρουν να κερδίζουν δείγ­μα μεγάλης και ποιοτικής ομάδας. Έτσι και στον αγώνα αυτό πήραν το πολύτιμο τρίποντο δίκαια, αλ­λά δεν μας είχαν συνηθίσει σε τέ­τοιες εμφανίσεις. Άλλωστε δικαι­ούται μια ομάδα να έχει μια κακή παρένθεση και όταν μάλιστα συ­νοδεύεται και από νίκη. Το νικη­τήριο γκολ πέτυχε στο 16’ ο Κα­μπιώτης που με ατομική προσπά­θεια πλάσαρε τον πολύ καλό τερ­ματοφύλακα των γηπεδούχων Ι­σμαήλ. 
Θα μπορούσε η Κορινθος 06 να γράψει το 2-0 στο 63’, αλλά ο Βα­σίλης Φιλης σε εκτέλεση πέναλντι έστειλε τη μπάλα άουτ. Το πέναλ­τι κατελόγισε ο διαιτητής όταν ο Μπάκουλης απέκρουσε μέσα στη περιοχή με το χέρι το σουτ του Κάπλατζη. Στο 69’ ο Ισμαήλ άφη­σε την ομάδα του με 10 παίκτες αφού απέκρουσε με τα χέρια τη μπάλα έξω από την περιοχή του και αντίκρυσε την κόκκινη κάρ­τα του Διαιτητή Κεκερή. Αντικα­ταστάθηκε από τον Καλιμάνη και την ...νύφη πλήρωσε ο Kici , που άφησε τη θέση του για να μπει ο τερματοφύλακας συμπαίκτης του. Στο 90’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (αυστηρή ) ο Μπαστούνης για επικίνδυνο παίξιμο. 
Τελειώνοντας οι νικητές είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες μετά το 80’ ε­νώ δεν αγωνίστηκε ο Μυργιώτης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από γρίπη. Την επόμε­νη αγωνιστική η Κόρινθος 06 παί­ζει στο γήπεδο Λεχαίου, ως γηπε­δούχος, με τον Σαρωνικό Γαλατα­κίου αφού γίνονται έργα συντήρη­σης στο χλοοτάπητα του ΔΑΚ ΚΟ­ΡΊΝΘΟΥ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Κεκερής καλός, που θα μπορούσε να αποφύγει τη 2η κίτρινη στο Μπαστούνη στο 90’. Με μικρολάθη οι δύο ΒΟΗΘΟΙ του Θεοδωρόπουλος -Φιλης. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :Ισμαήλ ( 69΄ Κα­λιμάνης), Μπαστούνης, Μέξιας, Μπάκουλης, Θ.Τσουμάνης, Παι­νέσης, Γόγολας, Μουλούδης, (69’Δουβής ), Ντεμάϊ (51’ Σιάνος ), Χ.Τσουμάνης, Kici (79’ Καλιμά­νης ). 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκούρτης, Τσά­κα, Φίλης, Μαγγίνας, Τριμπόνιας, Στασινόπουλος, Γκουριώτης (75’ Οικονόμου ), Χατζησοφρωνίου, Κάρλος (60’ Τζανέτος ), Κάπλα­τζης, Καμπιώτης (86’ Δημητριά­δης ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια