Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...



Ένας άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε Ι.Χ στο Σχίνο Λουτρακίου
Και προκαλεί έντονο ενδιαφέρον γύρω από τις συνθήκες… Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση


14/01/2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 14/01/2019: Ένας Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο, που βρέθηκε καμένο σε δύσβατη δασική περιοχή στο Λουτράκι. Αμέσως, το Α.Τ. Λουτρακίου έσπευσε επί τόπου στα Πίσια προς Σχίνο και εξετάζει επί τόπου τη τη σορό, το αυτοκίνητο και τη γύρο περιοχή για τυχόν πειστήρια, που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υποθέσεως.
Το Ι.Χ εντοπίστηκε από κυνηγούς που ειδοποίησαν τη Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκε φιάλη υγραερίου και εξετάζεται αν σημειώθηκε έκρηξη που οδήγησε στον θάνατο του άτυχου ανθρώπου. Κλιμάκιο Αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. από το Λουτράκι εξετάζουν, αν πρόκειται για εγκληματική ενεργεία ή για αυτοκτονία.


Πηγή: Α.Δ. και korinthostv.gr




Κόρινθος: Δύο ανήλικες επιχείρησαν να κλέψουν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Συνελήφθησαν, χθες (10.1.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, δύο ανήλικες ημεδαπές, γιατί επιχείρησαν να αφαιρέσουν από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων προϊόντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτές. Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανωτέρω δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίων ταυτότητας.



Συνελήφθη στην Κόρινθο 49χρονος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

korinthosnews
Συνελήφθη, χθες (14.1.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 49χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου,για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Συνελήφθη 31χρονος για μαστροπεία στην Κορινθία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τρίπολη, 10 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 31χρονος για μαστροπεία στην Κορινθία
Προήγαγε στην πορνεία 30 χρονη αλλοδαπή, έναντι χρηματικού ποσού
Συνελήφθη, χθες (9.1.2019) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για μαστροπεία.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, κατά την οποία συνελήφθη ο 31χρονος , γιατί όπως προέκυψε, προήγαγε στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού , 30χρονη αλλοδαπή, την οποία για τον σκοπό αυτό, μετέφερε με όχημα σε ξενοδοχείο, στο Λουτράκι Κορινθίας.
Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -470- ευρώ, χαρτονόμισμα των -20- κορώνων Σουηδίας, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς κι ένα (1) όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 30χρονης σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.




ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Βρήκαν τον κλέφτη περίπου δύο χρόνια μετά… -Πρόκειται για…

“Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία γυναίκας, που είχε γίνει την 27.4.2017, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου, για κλοπή”, αναφέρεται από την αστυνομία.




Εννέα συλλήψεις σε μία μέρα στην Κορινθία…

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν πενήντα δύο άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:
Τρεις ημεδαποί στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Τρεις ημεδαποί στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τρεις αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια