Header Ads

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ : Απάντηση Νίκου Ζαχαρόπουλου για τις δημοσκοπήσεις στο Κιάτο


ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙΑΤΟ 16-12-2018

ΠΡ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΤΗΛ.6937056614

-Πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες των πολιτών και ιστοσελίδων, γίνονται δημοσκοπήσεις [γκάλοπ] στη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων.
-Οι δημοσκοπήσεις αυτές γίνονται κατόπιν παραγγελίας ιδιωτών ή ενδιαφερομένων να διεκδικήσουν τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων και θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, με αρκετά μεγάλο οικονομικό κόστος.
-Δεν είχα σκοπό να απαντήσω, να πάρω θέση, γιατί θεωρώ τουλάχιστον αστείο αυτή τη χρονική στιγμή, που δεν έχει διαμορφωθεί μία κατάσταση, οι πολίτες να ερωτηθούν τι επιθυμίες έχουν, ως προς τα πρόσωπα, πριν ακόμη μάθουν τις επιθυμίες των ενδιαφερομένων για τη διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής.
-Τι νόημα έχει όταν κάποιοι πολίτες δεν έχουν δηλώσει υποψηφιότητα και συμπεριλαμβάνετε στα ερωτήματα και άλλοι πολίτες που έχουν δηλώσει δημόσια ότι θα είναι υποψήφιοι, δεν συμπεριλαμβάνονται στα ερωτήματα. Άρα θα έχουμε μια πλασματική εικόνα. Ανάλογα με τον εντολέα θα έχουμε και ανάλογη «ενημέρωση»..
-Σε ότι με αφορά δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με το ζήτημα αυτό και δεν πρόκειται να-προβώσε παρόμοιες ενέργειες .
-Βρίσκομαι πάντα κοντά στους Δημότες και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα τους και τις προτάσεις τους για όλα τα ζητήματα του Δήμου.
-Άλλωστε ο Δήμος Σικυωνίων είναι πληθυσμιακά μικρός και οι δημοσκοπήσεις πιστεύω είναι περιττές.
-Το ζήτημα είναι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δει ο τόπος μας και οι Δημότες καλύτερες ημέρες, που είναι και το ζητούμενο.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια