Header Ads

Η «αληθινή» Συμφωνία των Πρεσπών


Κύριε διευθυντά,
Στις πανέμορφες λίμνες των Πρεσπών, ιδιαίτερα αν κάθεσαι σε ταβερνάκι του χωριού Ψαράδες, δεν σταματάει να σε φυσάει το φρέσκο, ζωογόνο αεράκι του νερού και των όμορφων πρεσπικών βουνών, που σε γοητεύουν τόσο, ώστε να μην μπορείς να σκεφτείς ότι δεν στέγνωσε ακόμη η «μελάνη» του απαράδεκτου «προσυμφώνου» των Πρεσπών, όταν η τόσο γνωστή για την αναξιοπιστία της σκοπιανή ηγεσία άρχισε άμεσα όχι την παραβίαση «συμφωνιών» (όπως και παλαιότερες παραβιάσεις- «ενδιάμεση συμφωνία» κλπ.) με ψευδέστατες υπογραφές, κατά το όμοιο του γνωστού «μακεδονισμού»! Ασφαλώς, δε, θα ακολουθήσει άμεσα η απόλυτη κατάρρευση (ευτελισμός) της όλης Συμφωνίας των Πρεσπών. Το εγγυάται η βεβαιότατη σκοπιανή ανεντιμότητα...
Σχεδόν όλοι οι απανταχού Έλληνες γνωρίζουμε πολύ καλά το μέγεθος του όλου σκοπιανού ψεύδους, της παραχάραξης της Ιστορίας, των κλοπών, του βιασμού της θελήσεως των νέων γενιών τους ως «απογόνων» (!) του Μ. Αλεξάνδρου, του φανατισμού του γένους των Σλάβων σε βαθμό αποκήρυξης της υπερήφανης σλαβικής καταγωγής του, όπως συνεχώς το φώναζε ο επί πολλά έτη αρχηγός του σκοπιανού κράτους κ. Γκλιγκόροφ: «Είμαστε Σλάβοι, όχι Μακεδόνες, ήλθαμε στην περιοχή 700 χρόνια μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου»!
Επίσης γνωρίζουμε πια την αμερικανογερμανική, και όχι μόνο, προκλητική στήριξη των Σκοπιανών, συμπεριλαμβανομένων και των υπογραφόντων Ελλήνων(;), ώστε αμέσως να αναφέρονται ως μοναδικοί Μακεδόνες!
Να χρησιμοποιήσουν τη σλαβοβουλγαρική γλώσσα τους (που τους αναγνωρίσαμε)ως δήθεν μακεδονική γλώσσα και που ζήτησαν τώρα να διδάσκεται στη βόρεια Ελλάδα ασφαλώς ως αλυτρωτικό «όχημα» της δήθεν υπάρχουσας στη χώρα μας «μειονότητας Σκοπιανών».
Η χλιαρή σχετική αναφορά του (μη) υπουργού Εξωτερικών μας προκαλεί αγανάκτηση στον λαό μας, που γνωρίζει ότι το πιο πάνω αίτημα του κ. Ζάεφ, ανακαλούμενο μεν, «καταγραφόμενο» δε διπλωματικά στο ενεργητικό του, για όποια μελλοντική χρήση του, ικανοποιεί ασφαλώς τους αφέντες του Σκοπιανού πρωθυπουργού, εμπαίζοντας τους Έλληνες.
Έτσι, ο πικραμένος και πολύ προδομένος λαός καλείται να διχαστεί βαθιά μετο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, που είναι ο πραγματικός σκοπός της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο με κάθε τρόπο διχασμός για παραμονή στην εξουσία, ακόμη και με άλλες προδοτικές πράξεις.
Η «βοσνιοποίηση» ξεκίνησε με τον οικονομικό πόλεμο κατά της Ελλάδας, με τη βοήθεια της Τουρκίας, για τη δημιουργία τουρκοσκοπιανών επιχειρήσεων κατά ομοίων, πολύ παλαιών ελλαδικών επιχειρήσεων (οίνου, τροφίμων, πετρελαίου, φυτοφαρμάκων κ.λπ.), των οποίων η κατάρρευση θα επιφέρει μεγάλη ελλαδική ανεργία, την εξώθηση σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις φιλοπολεμικής υπόσκαψης εντός του σχεδιασθέντος νεοοθωμανισμού του κ. Ερντογάν.
Εκτιμούμε πως είναι βέβαιο ση σιγά σιγά, αλλά σταθερά, με τη στρατηγική του φιλοσκοπιανού διεθνούς παράγοντα, η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών με βεβαιότητα θα οδηγήσει την όλη κατάσταση σε μορφή βοσνιοποίησης της βαλκανικής περιοχής.
Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι το διαπραχθέν έγκλημα της συμφωνίας δεν είναι στιγμιαίο, αλλά διαρκές, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους αυτουργούς κ.λπ. την ώρα της δίκαιης τιμωρίας όλων των ενόχων, πάντα με εμπιστοσύνη στην ελλαδική Δικαιοσύνη.
Με τιμή, 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Πολιτικός επιστήμων-οικονομολόγος ΑΠΘ

(Η επιστολή δημοσιεύτηκε στη «δ» και εστάλη στην εφημερίδα μας από επώνυμο αναγνώστη για κοινοποίηση και δημοσίευση. Το κάνουμε ευχαρίστως)

Δεν υπάρχουν σχόλια