Header Ads

ΜΗΤΡΟΠΟΛΤΙΚΑ ΝΕΑ : ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 3 ΤΟΝΝΟΥΣ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ 6,5 ΤΟΝΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»


Κορυφώνονται οι παραδόσεις κρέατος και τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», όσο πλησιάζουν οι ημέρες για τον εορτασμό των Γενεθλίων του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Μοναδικός στόχος κι εφέτος να γεμίσουν αγάπη και χαμόγελα οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που υπολογίστηκαν στα 1.200 άτομα.
Καθημερινά οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» γίνονται δέκτες της τεράστιας αυτής προσπάθειας και νυχθημερόν πασχίζουν αφενός να συγκεντρώσουν τις προσφορές και αφετέρου να τις μοιράσουν στους έχοντες την ανάγκη. Συγκεκριμένα, εκτός από τις ενορίες της Ι. Μητροπόλεως μας και ιδιώτες που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, ο Δήμος Κορινθίων μέσω ευρωπαικών προγραμμάτων προσέφερε 1700kg νωπού κρέατος, η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε ένα τόννο κοτόπουλα και η Κορινθιακή επιχείρηση «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» προσέφερε 132 kg νωπού κρέατος. Συνολικά για αυτές τις ημέρες από τη «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» δόθηκαν και συνεχίζουν να δίνονται 3 τόννοι κρέας και κοτόπουλα και 6,5 τόννοι τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω, για την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο μας με αποτέλεσμα να υλοποιείται η προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου ότι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και «ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ», ειδικά αυτές τις Άγιες Μέρες.
Ευχόμαστε δε σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα με Υγεία και κάθε καλό παρά τω Σωτήρι Θεώ!

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια