Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Απαράδεκτη η Συμφωνία για τα Σκόπια - Απαράδεκτη η Κυβέρνηση…




Για την εθνοκτόνο συμφωνία των Πρεσπών από την ημέρα της υπογραφή της από το δίδυμο Τσίπρα – Κοτζιά με τους Αλβανούς των Σκοπίων έχει χυθεί πολύ μελάνι Αντίστασης από τους ακραιφνείς Έλληνες, που πιστεύουν στην Πατρίδα. Έχουν στενάξει από το βάρος των καταγγελτικών ομιλιών με επιχειρηματικό λόγο όλα τα υπεύθυνα και σοβαρά ΜΜΕ. Είναι άλλωστε τόσο κραυγαλέα η μειοδοσία που συντελείται μπροστά στην Ιστορική πραγματικότητα, που αλλοιώνεται με έωλα επιχειρήματα και κρυφούς μελλοντικούς σχεδιασμούς για ζώνες επιρροής και υφαρπαγή ξένης γης με στόχο τον διαμελισμό της Αιώνιας Ελλάδας.
Οι μόνοι που δεν εννοούν να πάψουν να είναι πειθήνια όργανα των ξένων κέντρων αποφάσεων είναι οι Κυβερνώντες, κακή τη τύχη, της Αριστεράς που με τις ενέργειές τους αποδεικνύονται κάθε ημέρα όλο και χειρότεροι, όλο και πιο ανθελληνικοί. Χαίρομαι που ακόμα και ο πάντα συντηρητικός στις δηλώσεις του Βουλευτής της Νέας δημοκρατίας Χρίστος Δήμας, γόνος του Κωνασταντίνου Δήμα Αξιωματικού των Βαλκανικών Πολέμων, επαναστατεί για το συντελούμενο έγκλημα και ζητάει να σταματήσει ο κατήφορος, που οδηγεί εκ του ασφαλούς σε Εθνική Συμφορά
Μόλις την τελευταία ώρα έκδοσης λάβαμε τις παρακάτω δηλώσεις του συμπολίτη μας βουλευτή:
« Οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ περί διδασκαλίας της «μακεδονικής» γλώσσας στην Ελλάδα, οι οποίες αφήνουν υπονοούμενα περί ύπαρξης δήθεν μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, είναι απαράδεκτες. Εκπλήσσουν όμως μόνο όσους δεν έχουν διαβάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, αυτό, που η Νέα Δημοκρατία είχε πει από την πρώτη στιγμή. Ότι ο συνδυασμός της σύνθετης ονομασίας με την αναγνώριση της δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για την αναβίωση όλων των ανιστόρητων αλυτρωτικών διεκδικήσεων των Σκοπίων. Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο: ο κ. Ζάεφ έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει γι’ αυτό που συμφώνησε. Η ντροπή είναι, ότι ο κ. Τσίπρας που έχει και την ιδιότητα του Υπουργού Εξωτερικών, δεν αντέδρασε στις δηλώσεις.
Εμείς από τη μεριά μας, είμαστε ξεκάθαροι. Ο μόνος τρόπος για να περιορίσουμε το εύρος της εθνικής ζημιάς είναι ένας: Να μην κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, είτε έρθει για κύρωση σε αυτήν την Βουλή, είτε στο μέλλον. Καλούμε κάθε βουλευτή ξεχωριστά να πράξει το πατριωτικό του καθήκον και να κάνει το ίδιο.».
Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια