Header Ads

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ


Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, που διοργάνωσαν στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης το Πολιτικό Κίνημα ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και το Πολιτικό Κίνημα ΑΡΔΗΝ.
Στην σύντομη επιμνημόσυνη ομιλία ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η Αλβανική αστυνομία δολοφόνησε τον Κατσίφα γιατί τόλμησε να αντισταθεί στους Αλβανούς αστυνομικούς που κατέβαζαν τις Ελληνικές σημαίες στους Βουλιαράτες, γιατί τόλμησε να υψώσει ανάστημα ενάντια στην καταπίεση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου από τις αλβανικές αρχές.
Καταλήγοντας ο Νότης Μαριάς, στηλίτευσε τις αλβανικές αρχές για το κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε και σήμερα στο μνημόσυνο του Κατσίφα στους Βουλιαράτες, καθώς επίσης τόσο την αντισυγκέντρωση Αλβανών εθνικιστών στο Αργυρόκαστρο όσο και το «αντιμνημόσυνο», που διοργάνωσε εν είδει αντισυγκέντρωσης έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά μικρή ομάδα πολιτών.

Ηράκλειο 8/12/2018

* Ο Νότης Μαριάς είναι Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Είναι Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια