Header Ads

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ : Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου θα στολίσει Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη λίμνη Δόξα…


Από τον ορειβατικό Σύλλογο Κορίνθου ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, ότι: «Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και Πεζοπορία στη Λίμνη Δόξα στις 16 Δεκεμβρίου 2018 Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η στιγμή να στολίσουμε, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 το δέντρο μας στη Λίμνη Δόξα, στη «Μικρή Ελβετία» όπως αποκαλείται, σ’ ένα μαγευτικό τοπίο αυτή την εποχή. Μια τεχνητή λίμνη με απαράμιλλο φυσικό κάλος, με θέα γύρω της προς τα ψηλά βουνά της Ζήρειας του Χελμού και της Ντουρντουβάνας θυμίζοντας αλπικά τοπία και λίμνες από τις οποίες η Δόξα δεν έχει πολλά να ζηλέψει.
Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια πανέμορφη μέρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων!
Ο στολισμός θα γίνει σε δέντρο κοντά στη Λίμνη με οικολογικά στολίδια, τα οποία εύκολα κατασκευάζουμε μόνοι μας, από φρούτα, ποπ κορν, γιρλάντες από μακαρόνια, ζυμαράκια, λουλούδια, χαρτί, κ.ά.
Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας. Ξεκινώντας από τη λίμνη Δόξα όλοι μαζί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι ομαλό που μέρος του αποτελούσε παλιό μουλαρόδρομο μέσα σε δάσος μαύρης πεύκης συναντώντας πηγές με πόσιμο νερό. Η ομάδα φτάνοντας στη στάνη Γκογκάκη και ύστερα από ένα δημιουργικό διάλειμμα θα επιστρέψει από το ίδιο μονοπάτι στη λίμνη Δόξα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια