Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 20-12-2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τρίπολη, 16 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Κορινθία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στην Κόρινθο Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (14.12.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, 19χρονος και ανήλικος και ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο (2) 19χρονοι και ο ανήλικος, κατά το χρονικό διάστημα από την 9.12.2018 έως και την 14.12.2018, στην Κόρινθο Κορινθίας, είχαν διαπράξει συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε καταστήματα.
Οι ανωτέρω θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.



Περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη καταγράφηκε το Σαββατοκύριακο στην Κόρινθο

Στην Κόρινθο, ένας οδηγός Ι.Χ. χτύπησε μια γυναίκα και έναν άντρα που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο στον Επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Εξαμμιλλίων και τους εγκατέλειψε αβοήθητους.
Ήταν άτυχος όμως, γιατί του έπεσε η πινακίδα του αυτοκινήτου και έτσι δεν άργησε να εντοπιστεί απο την Τροχαία Κορίνθου και να συλληφθεί.
Η γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου και ο άνδρας είναι ελαφρά τραυματισμένος.



Συνελήφθη 32χρονος στο Βραχάτι που εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για ληστεία

Συνελήφθη, σήμερα (17.12.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με ναρκωτικά στην Κόρινθο
Συνελήφθησαν, χθες (14.12.2018) στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 24 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.



Οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βρέθηκε μέσα σε κατάστημα στην Κόρινθο

17-12-2018


Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογραφικής μας ομάδας λίγο μετά της 9 το πρωί ο οδηγός του ΙΧ.
έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην είσοδο της πόλης της Κορίνθου μετά το σχολικό συγκρότημα
με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στο παρακείμενο κατάστημα. Από την είσοδο του αυτοκίνητου στο κατάστημα,
προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Ι.Χ. και στην τζαμαρία του καταστήματος. Το ευτύχημα είναι ότι η ημέρα και η ώρα που τα καταστήματα δεν είχαν ανοίξει ακόμα και η κίνηση δεν ήταν όπως τις καθημερινές, δηλαδή αυξημένη.

korinthosnews


Τρεις συλλήψεις για κλοπές σε καταστήματα και σπίτια
Loutraki365

Τρία άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και της Ομάδας ΔΙΑΣ για τρεις διαρρήξεις καταστημάτων και ενός σπιτιού και για δύο περιπτώσεις απόπειρας κλοπής.
Πρόκειται για δύο 19χρονους και έναν ανήλικο, των οποίων η δράση με λεία χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά προσδιορίζεται από τις 9 έως και τις 14 Δεκεμβρίου.
Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ ήδη παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια