Header Ads

Έξω από τα δόντια : Τα μακρόπνοα σχέδια των εχθρών της Ελλάδας…


«Αναρωτιόνται αρκετοί συμπολίτες μας, για να μην αναφερθώ στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, που βρίσκει το θάρρος ένα κρατίδιο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν, το κράτος των Σκοπίων, να επιδεικνύει τόσο μεγάλο θράσος, ώστε να οικειοποιείται την ιστορία της Ελλάδας και τον Μεγάλο Στρατηλάτη Αλέξανδρο. Τι κρύβεται από πίσω και σε ποίες δυνάμεις στηρίζει την αδιαλλαξία και την εχθρότητά του; Αυτά είναι καυτά ερωτήματα, που απασχολούσαν τον γράφοντα, όταν ως νεαρός Εύελπις τη δεκαετία του “50”, άκουγε στο Αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, τον θεωρητικό της Προπαγάνδας Καθηγητή τότε, Γεώργιο Γεωργαλά, απόφοιτο της σχετικής Σχολής του Κιέβου, να μας λέγει προφητικά αυτά που συμβαίνουν σήμερα, μετά από εξήντα χρόνια.
Μας είχε πει ότι ο Στρατάρχης και Πρόεδρος της τότε Γιουγκοσλαβίας, Τίτο, έδωσε σε συνεννόηση με τον αιμοσταγή Στάλιν, την ονομασία “Μακεδονία” στη Νότια περιοχή του κράτους που λεγόταν Βαρντάρσκα (Περιοχή του Βαρδάρη) με αλυτρωτικό σκοπό, τη διεκδίκηση της Μακεδονίας του ΑΙγαίου, να βγει η Γιουγκοσλαβία στο Αιγαίο. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίον είχε συναινέσει τότε και το παράνομο ΚΚΕ. Μας είχε αναφέρει ο ομιλητής για όλο το σχεδιασμό, αλλά δεν τολμούσε να πει και για τους εγχώριους πεμπτοφαλαγγίτες της εποχής εκείνης, που σήμερα αποδεικνύονται ‘’Νεοταξικοί”. Όλες, μα όλες οι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Ελληνικές κυβερνήσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις, άφησαν – ιδιαίτερα μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας – να εξυφανθεί η όλη δυσμενής για τη χώρα μας “ψευτοϊστορία”.
Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι η Τουρκία ενδυναμώνει την ανθελληνική αδιαλλαξία των Σκοπιανών, ότι ο Τζορτζ Σόρος εργάζεται με τις ΜΚΟ και τα Ιδρύματα που έχει στήσει στα Σκόπια επ ωφελεία των Σλάβων; Μήπως δεν είναι αλήθεια πως το κρατίδιο αυτό που αποτελεί τον “πολιορκητικό κριό” της ανθελληνικής προπαγάνδας στα Βαλκάνια, στηρίζεται άμεσα στην ανθελληνική του αδιαλλαξία με όλα τα μέσα από την Τουρκία; …» Με τα λόγια αυτά περιγράφαμε πριν τρία χρόνια στη στήλη ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ με τίτλο Πως “Στήθηκε” το κρατίδιο των Σκοπίων...και κλείναμε: « … Ας ελπίσουμε πως δεν θα έχουμε ακόμη μία περίπτωση Προδοσίας σαν της Κύπρου...» Δυστυχώς η Κυβέρνηση Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ μας επαλήθευσε…

Δεν υπάρχουν σχόλια