Header Ads

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 7ος όμιλος - 9η αγωνιστική : Σημαντική νίκη εκτός έδρας : Θύελλα Καμαρίου – ΠΑΣ Κόρινθος 0-1 : Από το 69΄η Μπάρτσα έπαιζε με 10 παίκτες - Το γκολ ο Μαναριώτης στο 81΄


Σημαντική νίκη πέτυχε εκτός έδρας ο ΠΑΣ Κόρινθος επί της Θύελλας Καμαρίου Σαντορίνης με σκορ 0-1, που του έδωσε το τρίποντο ανάσας. Παράλληλα, την τέταρτη ήττα της στα τε­λευταία έξι ματς γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου στο πλαίσι­ο της 9ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο από την Κόρινθο με 0- 1. Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη παρότι πατούσε καλύ­τερα στον αγώνα δεν κατά­φερε να πάρει τους βαθμούς που τόσο πολύ είχε ανάγκη με αποτέλεσμα η διαχωριστική γραμμή να έχει μειωθεί στους 3 βαθμούς με δεδομένο ότι οι νεοφώτιστοι του Γιάννη Βασι­λόπουλου παρέμειναν ναι μεν κάτω από τη ζώνη, αλλά έφτα­σαν τους 8 πόντους έναντι 11, που έχουν οι Καμαριανοί. 
Όσον αφορά την εικόνα του α­γώνα, η Θύελλα Καμαρίου πέ­ταξε... ένα ολόκληρο ημίχρο­νο, αφού δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει αξιόλογη φά­ση στο πρώτο μισό του ματς. Στην επανάληψη, η βελτίωση για την ομάδα της Σαντορίνης ήταν εμφανής, δημιούργησε πολλές φάσεις όμως υπολόγι­ζε χωρίς τις διαθέσεις του εξαι­ρετικού Λουτριώτη, που κρά­τησε όσες φορές χρειάστηκε την «Μπάρτσα» στο ματς με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του δείχνοντας την κλάση του. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε το γκολ-μαχαιριά του Μαναριώτη στο 81’ για να κόψει... τα πό­δια των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου. 
Να επισημάνουμε δύο σημα­ντικά γεγονότα σύμφωνα με τα οποία: Ο ΠΑΣ Κόρινθος α­ναγκάστηκε από τ0 69΄του α­γώνα να παίζει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σιδάρη, ενώ ανα­γκάστηκε επίσης να αντικατα­στήσει τον … ποδοσφαιριστή της , με άλλον γιατί τραυματί­στηκε σοβαρά στο κεφάλι από κροτίδα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ 

7΄Κεφαλιά Παϊκόπουλου της Κορίνθου πήρε ύψος η μπάλα και βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού του Ανδριόλα. 

16’ Ο Σιδέρης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα την περιοχή, πλά­σαρε, αλλά η προσπάθεια του δεν είχε δύναμη, με τον Αν­δριόλα να μπλοκάρει εύκολα. 

36΄Ο Δαβιλάς, μετά από φάουλ τροφοδοτεί τον Σπανό, ο οποί­ος σούταρε έξω από την περι­οχή, αναγκάζοντας τον Λου­τριώτη σε καταπληκτική από­κρουση. 

46΄Σουτ από διαγώνια θέση του Μαναριώτη πέρασε άουτ. 

59’ Ο Ζανελάρι πάσαρε στον Ερρικό, όμως το σουτ του τε­λευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Λουτριώτη, που έδιωξε σε κόρνερ.

65’ Δυνατό σουτ του Αργυρίου μέσα από την περιοχή όμως ο Λουτριώτης με υπερένταση σε κόρνερ. 

69’ Αποβλήθηκε στην ίδια φά­ση δεχόμενος δυο κίτρινες ο αρχηγός της Κορίνθου, Σιδέ­ρης.

71’ Κεφαλιά Αργυρίου μετά α­πό φάουλ του Ερρίκου δύσκο­λα ο Λουτριώτης απομάκρυνε. 

77’ Ζανελάρι σουτ μέσα από την περιοχή λίγο άουτ. 

82’ Μετά από τραγικό λάθος στη μεσαία γραμμή της Θύ­ελλας, ο Μαναριώτης πήρε τη μπάλα και διέσχισε το γήπεδο και αφού πέρασε τον Μαντού­ση η μπάλα κατέληξε βασανι­στικά στα δίχτυα του Ανδριό­λα. Το 0-1 ήταν γεγονός. 

Διαιτητής ήταν ο κ. Αλάμπε­ης, με βοηθούς τους Πασπά­της και στα Ίσα. 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασι­λόπουλος) : Λουτριώτης, Καρα­γιάννης, Ιορδανίδης, Λαμπρό­πουλος, Βελέντζας, Παϊκόπου­λος, Δόσης (89’ Ροσσιάν), Σι­δέρης, Μαναριώτης (90+4’ Φουρνάρης), Τορεζάνι, Γάλας. 

Πηγή: mikriliga.gr,  Σπύρος Μάκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια